Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fendt
  • 31.08.2024. 18:00
  • Niederwil, Švicarska

Više od 1.000 Fendt traktora na jednoj livadi u Švicarskoj

Najveće okupljanje Fendt entuzijasta u Švicarskoj donosi zanimljive prizore, nagrade i priliku za druženje ljubitelja legendarnog brenda

Foto: YouTube/screenshot
  • 118
  • 42
  • 0

Peto međunarodno okupljanje privuklo je više od 1.000 ljubitelja traktora marke Fendt na jednu livadu na sjeveru Švicarske. 

Ovaj popularni događaj održan u okrugu Niederwil, pružio je fanovima priliku da izlože svoje četverokotačne ljubimce, razmijene iskustva i uživaju u druženju. Okupljanje, koje se održava svake četiri godine, do sada je imalo najveći odaziv.

Brojna događanja i nagrade

Ovogodišnji skup, održan početkom kolovoza, uključivao je Fendt Full-Line prezentaciju, FAN-Shop, te dodjelu nagrada u više kategorija. Neke od njih su za najljepši Dieselross oldtimer te za najljepši i najoriginalnije ukrašeni traktor, a posebna kategorija bila je posvećena dječjoj verziji - igrački.

Također, održan je oldtimer i kolekcionarski kup. Nagrade su dodijeljene, prema regiji dolaska natjecatelja, broju traktora, a posebno važne bile su prema stanju u kojem je vozilo i kako je ukrašeno. Na kraju, pravne osobe imale su priliku osvojiti nagradu prema broju traktora po poljoprivredniku ili poduzeću.

Dijeljenje na društvenim mrežama

Na službenom Instagram kanalu organizatora podijeljen je video impresivnog broja Fendt traktora okupljenih na jednom mjestu. Video, koji je na stranicu podijelio fabse_828  prikazuje kolonu koja prolazi kroz slikoviti krajolik sjeverne Švicarske.

Drugi korisnik društvene mreže, ernschtii, podijelio je svoje dojmove s događaja. "Još jednom veliko hvala za veliki trud koji ste uložili u prekrasan Fendt sastanak", napisao je ispod video objave.

Osim toga, Instagram korisnik haffamaschinenbetrieb hbm_bois_piquets podjelili su galerije fotografija s događaja, pružajući tako uvid u atmosferu i doživljaj onima koji nisu mogli biti prisutni na okupljanju, a što možete pogledati u galeriji ispod teksta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabian (@fabse_828)


Fotoprilog


Tagovi

Fendt Švicarska Međunarodno Fendt okupljanje Traktor Fanovi Fendta Okupljanje traktora


Autor

Tin Junušić

Više [+]

Magistar novinarstva s iskustvom rada u domaćim i stranim medijima, ljubitelj prirode.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Selo Gledić, opština Kraljevo. #RuralFoto #životinje