Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Knjigovodstvo OPG-a
  • 11.05.2024. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Vodite knjigovodstvo sami? Evo noviteta - Synesis u 'oblacima'

Želite rješenje koje će vas rasteretiti i osloboditi komplicirane papirologije OPG-a i izdavanja računa? Tvrtka Ofir predstavila je program Synesis na oblaku

Foto: Ofir
  • 4.755
  • 290
  • 0

Vođenje knjigovodstva Vam oduzima previše vremena? Želite rješenje koje će vas rasteretiti i osloboditi papirologije? Nemate iskustva u računovodstvu, a želite jednostavno i financijski pristupačno rješenje? Tražite program za izdavanje računa i druge knjigovodstvene evidencije?

Ako ste na gornja pitanja odgovorili potvrdno, IT tvrtka Ofir d.o.o. ima rješenja za Vas.

Kako pojašnjava Domagoj Muhar, specijalist za tehničku podršku, Synesis na oblaku program je koji će vam sve to omogućiti u samo nekoliko klikova. "A sve što vam je potrebno je internetska veza", kaže. 

Brz pristup uz manje troškove

Program Synesis poznat je brojnim knjigovođama, a ova ga je informatička tvrtka postavila u internet okruženje, odnosno 'oblak' (eng. cloud) što omogućuje udaljeni rad s više lokacija, ali i druge prednosti. Tako da programu možete pristupiti iz kuće, ureda, kafića ili iz traktora, a postoji i mogućnost spajanja vanjskog računovodstvenog servisa na isti program.

Ova popularna aplikacija omogućuje jednostavan i praktičan način vođenja knjigovodstvenih evidencija, prilagođena je raznim djelatnostima, pa i sektoru poljoprivrede. 

Synesis 'u oblaku' osigurava brz pristup podacima, uz znatno manje troškove, jer ne zahtijeva ulaganja u skupu opremu niti tehničare za njegovo održavanje. Stručnjaci Ofira brinu o sigurnosnim protokolima i zaštiti pristupa, pa tako osobe koje nisu ovlaštene neće moći pristupiti Vašim podacima.

Muhar naglašava i da je do Synesisa na oblaku jednostavno doći uz njihovu tehničku podršku. Kontaktirate ih i uz pomoć njihovih stručnjaka odaberete module koji odgovaraju Vašem OPGu, obrtu ili tvrtci s obzirom na vašu djelatnost. Oni podršku omogućavaju putem interneta ili izravno na lokaciji korisnika, a brinu i o sigurnosnim kopijama podataka.

"Mi instaliramo i postavljamo Synesis na server, postavljamo takozvane VPN na vaše radne stanice, podešavamo dnevni backup podataka i pružamo vam svakodnevnu podršku", objašnjava. 

Dugogodišnje iskustvo u internet tehnologijama

Otkriva i da osnovni paket za obrte i OPGove košta manje od 500 eura jednokratno, a nude mogućnost kartičnog i plaćanja na rate.

"Moduli su, osim pojedinih izuzetaka, potpuno neovisni jedni od drugih i mogu se međusobno kombinirati. Prilikom prve kupovine programa, nije nužno odmah zakupiti sve module jer se oni mogu uvijek dodavati, ovisno prema potrebama poljoprivrenog proizvođača", objašnjava naš sugovornik. Dodaje Muhar i da uz bezbolan prijelaz na Synesis poslovanje na oblaku nude gratis tehnički pregled te probni rok od 14 dana.

"Dugogodišnje iskustvo u tehničkom radu s ovim programom te zadovoljstvo sve većeg broja klijenata jamac su usluge koju pružamo", zaključuje stručnjak tvrtke koja od 2000. godine pruža informatičke usluge - od izrade i promocije web rješenja do održavaja računalnih sustava.

Rješenje za poljoprivrednike

Za sva pitanja o programu Synesis u oblaku i dodatne informacije kontaktirajte ih na neki od niže navedenih kontakata. 


Tagovi

Ofir Synesis na oblaku Program Izrada računa Vođenje računa Obrt Domagoj Muhar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".


Partner

Ofir d.o.o.

Ramska 20, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 273 236, e-mail: podrska@ofir.hr web: https://www.ofir.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U očekivanju svježeg mlijeka... #RuralFoto #životinje