Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 09.06.2015. 12:30

Za izgradnju kanalizacije 3,7 milijuna kuna

U novu turističku sezonu općina Pakoštane ulazi s obnovljenom infrastrukturom, jer je, zahvaljujući IPARD sredstvima na području mjesta Drage, izgrađen kanalizacijski susttav.

Foto: TZ Pakoštane
  • 198
  • 15
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture. Općini Pakoštane u Zadarskoj županiji, isplaćeno je 3.789.066,14 kn za ulaganje u izgradnju sustava kanalizacije te kupnju opreme i strojeva, uključujući hardver i softver, potreban za njegovo funkcioniranje. Radovi su obavljeni u naselju Drage.

"Ovo je najveći iznos kojeg je općina Pakoštane do sada dobila iz predpristupnih fondova što doživljavamo kao uspjeh i priznanje našem radu Priprema projekta za nominaciju bila je izuzetno teška i složena, no usprkos svemu, općinske su stručne službe dokazale da se mogu nositi s visokim zahtjevnima koje postavlja Europska unija", kazao je načelnik općine Pakoštane Milivoj Kurtov. Općina Pakoštane ima 4.100 stanovnika, a kako tokom ljetnih mjeseci na njezinu području području boravi i mnogo turista, ova će investicija itekako doprinjeti poboljšanju komunalne infrastrukture.

Foto: TZ Pakoštane


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 301 IPARD Pakoštane Zadarska županija Sustav kanalizacije Drage Predpristupni fondovi Milivoj Kurtov Komunalna infrastruktura


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda