Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fiskalizacija
  • 16.09.2013. 11:02

Zaplijena robe na osječkoj Auto Piji

Osječku auto tržnicu u nedjelju je posjetilo 43 ovlaštena carinska službenika i 6 službenika Porezne uprave, a utvrđene su mnoge nepravilnosti

Foto: www.osijek
  • 458
  • 48
  • 0

Osječku auto tržnicu u nedjelju je posjetilo 43 ovlaštena carinska službenika i 6 službenika Porezne uprave. Privremeno je oduzeto 10 tona različitog voća i povrća, 11 kg sitno rezanog duhana, 20 komada uređaja za punjenje filtera, te stotinjak različitih vrsta naočala za koje postoji sumnja u povredu prava intelektualnog vlasništva.

Akcija je provedena pred ulazom u veletržnicu. Nekim prodavačima nije bilo jasno za kakav ih se prekršaj tereti, i dok su neki pomagali tovariti vlastitu robu, drugi su se usprotivili. Nekim vlasnicima OPG-a nisu pomogli ni papiri o porijeklu robe, teretilo ih se za prodaju izvan prostora tržnice. Ukupno je podnesena 21 prekršajna prijava.

"Evo dao sam izjavu da nisam mogao dobiti mjesto, poslali su me da prodajem vani, jer je sve zauzeto, pitao sam za natječaj, kako se može zakupit mjesto, rekli su da se ne može jer se svake godine ti isti produžuju", rekao je Dražen Miletić iz Koške za RTL.

Slične akcije treba očekivati i u budućnosti jer je državna blagajna sve praznija pa ju treba puniti, a ovakvim akcijama, ma koliko nepopularne bile, uvest će se ipak malo reda na auto tržnice diljem zemlje.

Foto: www.osijek031.com


Tagovi

Auto pija Zaplijena Carinici Voće Povrće Prijava

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB