Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pronalaženje životinja
  • 25.05.2014. 14:10

Zbrinjavanje pasa u poplavama

Važna obavijest svima koji su zbrinuli pse s poplavljenih područja, ali i posjednicima izgubljenih pasa!

Foto: depositphotos.com
  • 158
  • 20
  • 0

U svrhu lakšeg pronalaženja i obavještavanja posjednika pasa zbrinutih s poplavljenih područja te vraćanja pasa posjednicima koji imaju za to uvjete, pozivamo sve građane koji su zbrinuli pse s poplavljenih područja da se jave najbližoj veterinarskoj organizaciji radi pregleda zbrinutih pasa te utvrđivanja njihovog podrijetla tj. vlasnika ukoliko su psi mikročipirani. Ukoliko ne postoje dokazi (mikročipovi), zbrinuti psi s poplavljenih područja moći će se cijepiti i/ili označiti na teret Državnog proračuna.

Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede obavještava sve posjednike pasa izgubljenih na poplavljenim područjima da će se na web stranicama Ministarstva kroz desetak dana nalaziti podaci o psima zbrinutim s poplavljenih područja te će svima, koji za to budu imali mogućnosti, u narednom periodu pronađeni psi biti na zahtjev vraćeni.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Poplave Zbrinjavanje pasa Psi Veterinarska organizacija Poplavljena područja Posjednici pasa Podaci o psima Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Izgubljeni psi


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB