Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Administrator projekata i uredskog poslovanja (m/ž)

Agroklub d.o.o. HR

Kontakt - Agroklub d.o.o. HR

Agroklub d.o.o. Sv.L.B.Mandića 157
31000 Osijek
Hrvatska

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Brine o administrativnim poslovima Agrokluba. Blisko surađuje s knjigovodstvom, skrbi o plaćanjima i internim evidencijama. Vodi brigu o potrebama ureda. Organizira projektne prijave te provodi nabavke istih. Voli rokove, a excel baš obožava. Uvjet je završen fakultet uz 2 godine rada na sličnim poslovima.

Što nudimo?

Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme, redovna primanja, mentorstvo, potrebnu opremu, dobru ekipu i otvoreni pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega. 

Natječaj je otvoren od danas, a Vaše prijave primamo isključivo na e-mail adresu posao@agroklub.com, zaključno s 06.06.2024. godine.

Imaš bilo kakvo pitanje, dilemu na istu temu? Pitaj Maria na mario@agroklub.com.

Što radi Administrator projekata i uredskog poslovanja u Agroklubu?

Osigurava da uredski poslovi teku glatko, upravlja resursima i osobljem te pruža administrativnu podršku upravi i zaposlenicima. Upravlja svakodnevnim uredskim poslovima i dokumentacijom. Brine o rokovima i izvršenju projektnih prijava. Nabavlja i upravlja uredskim materijalom i opremom. Izrađuje račune, upravlja plaćanjima i vodi evidencije istih. Pomaže organizaciju sastanaka, događanja i putovanja, kao i komunikaciju s vanjskim partnerima. Vodi računa o osiguravanju čistoće i funkcionalnosti ureda. Asistira menadžmentu u administrativnim zadacima. Organizira dokumentaciju i vodi računa o evidentiranju i ažuriranju pravila tvrtke. Osigurava poštivanje internih politika i pravnih regulativa.

Što je Agroklub?

Internetski sustav u poljoprivredi koji od 2008. godine informira poljoprivrednike u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Djeluje kroz urede u Osijeku (HR), Novom Sadu (SRB) i Sarajevu (BiH), a broji 14 stalno zaposlenih uz mrežu vanjskih suradnika, s više od 50 novinara.

Foto: KamilZajaczkowski@Shutterstock

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2024.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2024.
Pregleda: 464
Šifra oglasa: 62244

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas