Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Asistent / asistentica

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - HZZ

HZZ - HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Web. http://www.hzz.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 18.7.2024.
Natječaj vrijedi do: 16.8.2024.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Institut za oceanografiju i ribarstvo, Split, Šetalište Ivana Meštrovića 63, raspisuje

NATJEČAJ

za zapošljavanje

1. na suradničko radno mjesto - asistent, u znanstvenom području biotehničke znanosti, znanstveno polje poljoprivreda, u Laboratoriju za akvakulturu za koje je Hrvatska zaklada za znanost dodijelila financijska sredstva po provedenom natječaju “Razvoj karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti' (NPOO-DOK-2023-10)” i to za rad na projektu “Poboljšanje ekološke učinkovitosti kaveznog uzgoja morskih riba - EpoMariNet (IP-2022-10-7232)”, jedan (1) izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme od pet (5) godina, s punim radnim vremenom;

Kandidati/kinje za zapošljavanje na radno mjesto (dalje: kandidati), trebaju ispunjavati kriterije za izbor na suradničko radno mjesto asistenta propisane člankom 39. stavkom 4. i stavkom 6. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti, uvjete za izbor na radno mjesto asistenta iz članka 11. Pravilnika o uvjetima za izbor na znanstvena, suradnička i stručna radna mjesta Instituta za oceanografiju i ribarstvo, koji se nalazi na mrežnim stranicama Instituta (https://galijula.izor.hr/dokumenti/) te uvjete Hrvatske zaklade za znanost i to:
  • završen sveučilišni diplomski ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij:
- u znanstvenom području biotehničke znanosti
  • mogućnost upisa doktorskog studija - Oceanologija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2024/2025 ili već upisan doktorski studij - Oceanologija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu,
  • dosadašnja priznanja, nagrade i sl. za izvrsnost u studiranju i istraživački rad i/ili sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom radu, objavljeni radovi, izlaganja na znanstvenim konferencijama i sl.
Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj kandidati trebaju dostaviti:
  • životopis,
  • motivacijsko pismo,
  • presliku diplome o završenom odgovarajućem sveučilišnom diplomskom studiju ili sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom studiju (ili rješenje o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije za one kandidate koji su kvalifikaciju stekli u inozemstvu),
  • službeni prijepis ocjena s izračunatim prosjekom ocjena,
  • najmanje dva relevantna pisma potpore,
  • dokaz o državljanstvu,
  • dokaz o priznanjima, nagradama i sl. za izvrsnost u studiranju i istraživački rad i/ili dokaz o sudjelovanju u znanstveno-istraživačkom radu, objavljenim radovima, izlaganjima na znanstvenim konferencijama i sl.
Pozivaju se osobe iz članka 102. stavaka 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji da dostave dokaze iz članka 103. stavka 1. istoga Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. Pozivaju se osobe iz članka 48. stavaka 1. do 3. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata da dostave dokaze iz članka 49. stavka 1. istog Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju: (https://branitelji.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug/mjere/zaposljavanje-4413/prednost-pri-zaposljavanju/4414).

Prijave i dokazi o ispunjavanju uvjeta podnose se u elektroničkom obliku u jednom cjelovitom dokumentu u PDF-u na e-adresu: natjecaj@izor.hr u roku od 30 dana od objave natječaja.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici Instituta za oceanografiju i ribarstvo (www.izor.hr).

Poslodavac


Poslodavac: INSTITUT ZA OCEANOGRAFIJU I RIBARSTVO
Kontakt: e-mailom: natjecaj@izor.hr

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 16.07.2024.
Datum izmjene oglasa: 19.07.2024.
Pregleda: 7
Šifra oglasa: 62769

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas