Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Asistent/ica

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - HZZ

HZZ - HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Web. http://www.hzz.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: JASTREBARSKO, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 3
Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 1.8.2024.
Natječaj vrijedi do: 30.9.2024.
Uvjeti na radnom mjestu: Terenski rad

Posloprimac


Potrebna zvanja:
  • Šumarstvo; smjer: Uzgajanje i uređivanje šuma s lovnim gospodarenjem
  • Urbano šumarstvo: zaštita prirode i okoliša

Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Strani jezici: Engleski jezik
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije:

Hrvatski šumarski institut raspisuje
NATJEČAJ
za izbor na suradničko radno mjesto:
1. asistent u znanstvenom području biotehničke znanosti; znanstvenom polju: šumarstvo: na određeno vrijeme u trajanju 5 godina, u punom radnom vremenu za rad na projektima Hrvatske zaklade za znanost – 3 izvršitelja (m/ž)
Mjesto rada je u Jastrebarskom.
Od pristupnika se očekuje spremnost rada na otvorenom i u šumi.
Uvjeti:
Pristupnici na radna mjesta trebaju ispunjavati opće uvjete propisane Zakonom o radu (Narodne novine br. 93/14, 127/17, 98/19 i 151/22), opće uvjete propisane Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (Narodne novine br. 119/2022), te dodatne uvjete:
- strukovno obrazovanje (pod 1.): magistar inženjer šumarstva; magistar inženjer urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša
- ukupan prosjek ocjena na prethodnim razinama studija (preddiplomskom, diplomskom ili integriranom studiju) koji osigurava upis na doktorski studij iz područja prijave u akademskoj godini 2024/2025
- znanje rada MS Office paketa
- položen vozački ispit B kategorije
- znanje stranog jezika u govoru i pismu (engleski jezik) – minimalno osnovna razina
U prijavi na natječaj navode se osobni podaci podnositelja prijave (osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa), naznaka »Za natječaj –asistent br. 1.
Uz prijavu za natječaj treba priložiti:
- životopis (EU format) s potpisom i najosnovnijim biografskim podacima, podacima o školovanju i radnom iskustvu,
- domovnicu ili dokaz o državljanstvu neke druge države EU područja,
- motivacijsko pismo
- presliku diploma preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija (integrirano sveučilišnog studija
- prijepis ocjena na prethodnim razinama studija (preddiplomskom, diplomskom ili integriranom studiju) s izračunom prosječne ocjene koja osigurava upis na doktorski studij iz područja prijave
- dokaz o radnom iskustvu (preslika radne knjižice ili eRadna knjižica)
- presliku vozačke dozvole
- ostale dokaze koje kandidat smatra relevantnim.
Pristupnici koji su strani državljani trebaju priložiti dokaz o državljanstvu, dokaz o poznavanju hrvatskoga jezika u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike razine C2 te priložiti dokaz o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije.
Prednost pri odabiru imaju pristupnici koji su dobili priznanja, nagrade i sl. za izvrsnost u studiranju i istraživački rad (npr. rektorova nagrada); koji su tijekom studija sudjelovali u znanstveno-istraživačkom radu, objavili radove; s preporukama sveučilišnih nastavnika i znanstvenika.
Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom u postupku javnog natječaja o čemu joj se dostavlja pisana obavijest.
Na osnovu rezultata studiranja, dobivenih priznanja, nagrada i preporuka Hrvatski šumarski institut zadržava pravo odabira kandidata koji zadovoljavaju formalne uvjete radi provođenja testiranja znanja i vještina. O mjestu i vremenu održavanja provjere kandidati će biti obaviješteni elektroničkom porukom na adresu elektroničke pošte koju navedu u prijavi. Ako kandidat ne pristupi provjeri, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.
Podnošenjem prijave na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Hrvatski šumarski institut kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti se i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnoga postupka suglasno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka posebno Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka).
Pristupnici koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike pod jednakim uvjetima.
Svi pristupnici koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima pod jednakim uvjetima, dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Pristupnici koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17, 08/19, 84/21, 156/23) i Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN br. 84/21) uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Pristupnici koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljavanju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br. 33/92,98/19) osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dužni su priložiti i odgovarajući dokaz o navedenom statusu.
Pristupnici koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljavanju sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13 – 32/20) osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dužni su priložiti i dokaze propisane navedenim zakonom.
Sukladno čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine br. 82/08, 69/17), na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova.
Prijave na natječaj i dokazi o ispunjavanju kriterija se podnose u elektroničkom obliku na e-adresu: ured@sumins.hr
Zakašnjele i nepotpune prijave se neće razmatrati.
Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
Natječaj je otvoren 60 dana od dana objave natječaja u »Narodnim novinama«.
O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.



Poslodavac


Poslodavac: HRVATSKI ŠUMARSKI INSTITUT - javni institut za znanstvenoistraživački rad u šumarsvu Hrvatske
Kontakt: e-mailom: ured@sumins.hr

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 31.07.2024.
Datum izmjene oglasa: 03.08.2024.
Pregleda: 76
Šifra oglasa: 62895

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas