Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Big bag jumbo vreće

Kontakt - Marko Grbesic

Mail: marko@intensa.hr

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 3,60 €

Opis

Kvalitetne Big Bag, PP i Raschel Vreće

 

Imamo zadovoljstvo predstaviti Vam našu široku paletu vrhunskih ambalažnih rješenja, uključujući Big Bag vreće, PP vreće i Raschel vreće. Bez obzira vodite li mali poduzetnički pothvat ili veliku industriju, naše vreće su savršeno rješenje za Vaše potrebe skladištenja i transporta. Prodajemo NOVE i RABLJENE vreće, raznih dimenzija i nosivosti 

Naše Big Bag vreće su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji jamče izdržljivost i pouzdanost. Pogodne su za rukovanje i transport teških tereta, čineći ih savršenim rješenjem za građevinske materijale, poljoprivredne proizvode, mineralne sirovine i mnogo toga. Pružamo različite veličine i nosivosti, prilagođavajući se Vašim specifičnim zahtjevima.

 

 PP vreće predstavljaju ekonomično i izdržljivo rješenje za pakiranje i transport različitih materijala. Nudimo ih u veličinama i debljinama, prilagodljivim Vašim potrebama. Bilo da Vam trebaju vreće za hranu, kemikalije ili poljoprivredne proizvode, naša kolekcija PP vreća zadovoljava sve standarde kvalitete.

 

 Raschel vreće su idealne za mrežasto pakiranje voća i povrća, osiguravajući optimalnu ventilaciju i produžavajući rok trajanja proizvoda. Naše Raschel vreće su čvrste, dugotrajne i jednostavne za rukovanje. Pružamo različite veličine i debljine kako bismo zadovoljili specifične zahtjeve Vašeg poslovanja.

 

Sve naše vreće proizvedene su prema visokim standardima kvalitete i odgovornosti prema okolišu. Jamčimo konkurentne cijene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku. Ne propustite priliku poboljšati učinkovitost Vašeg poslovanja uz naše vrhunske ambalažne proizvode. Za više informacija i narudžbe, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona. Očekujemo Vašu narudžbu i radujemo se dugoročnoj suradnji!

092-253-8980

marko@intensa.hr

Info

Kategorija: Alati i oruđa
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 3,60 €
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Grad: Zagreb
Datum objave oglasa: 12.06.2024.
Pregleda: 152
Šifra oglasa: 62405

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas