Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mendek, Selekcija Plavac mali 20024 0,75L

Kontakt - Back to my roots

tel: 0919521076
e-mail: info@backtomyroots.hr

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 10,00 €

Opis

Mendek Selekcija Plavac mali 2004 proizvod je njege i pažljivog istraživanja.

Ovo izvrsno vino je dobilo ime po cijelom procesu proizvodnje koji je proveden isključivo na biranju najboljih bobica grožđa - grožđe sa najboljih pozicija južne strane poluotoka Pelješca u blizini Dubrovnika. Odabrani su najbolji i najstariji vinogradi, gdje vinove loze rastu nisko na vapnenoj zemlji, na padinama s nagibom gotovo 70%, izloženosti suncu i refleksiji mora.

Vinogradi su u neposrednoj blizini mora, gotovo ulaze u nj. Nema industrije u regiji, tako vinogradi rastu u eko zoni. Grožđe se bralo isključivo ručno.

2004 je bez sumnje vrlo iznimna godina. Ona će ostati u našim sjećanjima. Tijekom cijele godine temperature su bila izrizito visoke. Zbog tih elemenata loze su u stanju proizvesti male grozdove izvanredne koncentracije, koje se bralo u savršenom stanju. Žetva je pokazala visoku razinu šećera. Bogatstvo taninima je golemo. Ovo je bogato, svilenkasto, glatko vino koje ispunjava nepce savršenim, punim notama.

Boja je toliko gusta da vino čini gotovo crnim. Na nosu se pojavljuju zadivljujuće arome. To su note dima, cigare i pržene kavi, ali sa daškom svježeg voća koji je također prisutan: ribizla i trešnje. Ovo vino osvaja svojom gustoćom, koja obuzima sva osjetila. Na nepcu je dugog završetka, kremasto, veliko, moćno i svježe. Snaga i sklad odlika su osobine ove vrste vina. Arome se zadržavaju nevjerojatno dugo, balansirano.

Info

Kategorija: Vina, likeri i rakije
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 10,00 €
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Grad: Zagreb
Datum objave oglasa: 21.03.2024.
Pregleda: 508
Šifra oglasa: 61485

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas