Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prodajem kuću u Pakracu s imanjem (voćnjak)

Cijena: 320.000,00 €

Opis

Prodajem kuću u Pakracu zajedno s imanjem (gospodarske zgrade i voćnjak)

ukupna površina čestice kuće 1.216m2, kuća detaljno adaptirana 233m2; dvorište, garaža (48m2), natkrivena terasa (65m2), gospodarske zgrade (145m2);

+ voćnjak površine 18.360m2 + dodatni put do parcela voćnjaka 216m2; sve u kompletu 300.000€

Kuća posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, dokaz o vremenu građenja, a gospodarske zgrade su legalizirane i postupku ucrtavanja u katastru. Sama kuća je u mirnom okruženju, u blizini željezničkog kolodvora, autobusnog kolodvora, trgovine, a i ostale institucije (bolnica, banka, općina, policija, ..) su na par minuta hoda.

Voćnjak i zaseban put do voćnjaka mogu biti zasebna cjelina.

Kuća je izvorno iz 1963 godine., 2013. - 2016. kuća je potpuno i detaljno adaptirana sa vrhunskim materijalima i isto tako vrhunski izvedena. Sve prostorije su uređene s podnim oblogama. O svakoj fazi adaptacije postoji detaljna foto dokumentacija, te lista svih provedenih radova. Kuća je potpuno uređena i useljiva.

Na kući je postavljena vanjska drvena stolarija s koeficijentom prolaznosti topline UW=0,90W/m2K (laminirano drvo jele/smreke sa trostrukim staklom, proizvođača Marles PSP d.o.o. Slovenija), ugrađene Al rolete (lamele ispunjene pjenom). Ulazna vrata ugrađena ALU protuprovalna vrata s otključavanjem na pin/karticu/ključ (UW=0,90W/m2K) renomiranog proizvođača HÖRMAN. Sve prostorije imaju ugrađene drvena sobna vrata. Prizemlje: kuhinja, boravak, spavaća, radna soba, kupaona. Potkrovlje: dvije spavaće sobe, kupaonica, prostor za igraonicu. U sklopu kuće je podrum (dvije prostorije) ukupne površine 27,6m2, potpuno adaptirane podne površine (vibro beton s aditivima) i djelomično produbljene i ojačanih temelja. Potkrovlje jednake površine kao i prizemlje.

Sve elektro instalacije kod adaptacije potpuno novo postavljene. Zakupljena snaga trofazne struje 13,8kW.

Kod adaptacije postavljena potpuno nova vodovodna instalacija (hladna voda, topla voda te povrat tople vode) izvedena sa AQUATHERM CIJEVI FUSIOTHERM.

Odvodnja u kući kod adaptacije potpuno nova te potpuno novi vanjski razvod odvodnje. Sve oborinske vode odvedene u kanale ili u spremnike za sakupljanje kišnice za potrebe zalijevanja.

U cijeloj kući (prizemlje i potkrovlje) postavljen razvod za radijatorsko grijanje izvedeno cijevima Alupex 16 s izolacijom te instaliranim radijatorima LIPOVICA. Razvodni ormar radijatorskog grijanja u prizemlju te zasebno u potkrovlju. Termo glave na radijatorima.

U prizemlju kao primarno grijanje je postavljeno i podno grijanje koje je izvedeno sa čepastim rasterom (TTO Thermotechnik Systemplatte Stiropor s rasterom) te Rotex cijevima u glazuri. Razvodni ormar u prizemlju.

Na krovištu kuće postavljeni su solarni kolektori (4 kom) za zagrijavanje spremnika tople vode (akumulacije) proizvođača VAILLANT.

Cijela toplinska stanica s akumulacijom spremnika 800L te plinski kondenzacijski bojler kao sekundarni energent (primarni su solarni kolektori) je izvedena u VAILLANT opciji s zasebnim krugovima sanitarne vode, radijatorskog grijanja i podnog grijanja.

Kuća je hidro i termo izolirana, te termo izolirana u potkrovlju podno i stropno s vanjske strane na kosoj ploči. Fasada primjerene debljine s obzirom da je građena termo blokom 30cm.

Garaža detaljno renovirana i sređena te na ulazu postavljena protuprovalna prolazna vrata i sekcijska vrata (dvostjene čelične lamele od vatro pocinčanog čeličnog lima ispunjenje PU-pjenom) s daljinskim elektro otvaranjem, proizvođača HÖRMAN.

U dijelu kuće (ulazni hodnik i boravak, te glavna terasa) je postavljen strujni razvod 12V sa rasvjetnim tijelima.

U sklopu okućnice instaliran plastenik dimenzija 4x9m s automatskim sustavom navodnjavanja iz sakupljene kišnice.

Mladi voćnjak s puno različitih vrsta voća.

Info

Kategorija: Poljoprivredna zemljišta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 320.000,00 €
Država: Hrvatska
Županija: Požeško-slavonska
Grad: Pakrac
Datum objave oglasa: 31.08.2023.
Datum izmjene oglasa: 22.02.2024.
Pregleda: 1377
Šifra oglasa: 58500

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas