Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Urednik portala (m/ž)

Agroklub d.o.o. HR

Kontakt - Agroklub d.o.o. HR

Agroklub d.o.o. Sv.L.B.Mandića 157
31000 Osijek
Hrvatska

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

On ili ona je Alfa i omega publiciranog. Prati stanje u sektoru, koordinira novinare, pronalazi teme, ponekad i sam(a) piše i snima, svakodnevno obrađuje te publicira razne sadržaje kroz portal i druge digitalne kanale. Preuzima odgovornost, mjeri, analizira rezultate i izvješćuje o istima. Ima iskustvo rada u medijima, dobro se snalazi s alatima za uređivanje teksta i osnovama obrade fotografija. Uvjet je završen fakultet (prednost političke znanosti ili agronomija) te 5 godina rada u medijima. 

Radno mjesto je u sjedištu Agrokluba u Osijeku. Od svih kandidata tražimo reference i želju za radom u agrarnom mediju. Očekujemo motivacijsko pismo i životopis (CV) u kojem ćete nam se predstaviti i približiti svoju ekspertizu. Važno je da iz poslanog jasno vidimo radno iskustvo, dosadašnje rezultate kao i želju za radom u Agroklubu. 

Što nudimo?

Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme, redovna primanja, mentorstvo, potrebnu opremu, dobru ekipu i otvoreni pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega. 

Natječaj je otvoren od danas, a Vaše prijave primamo isključivo na e-mail adresu posao@agroklub.com, zaključno s 06.06.2024. godine.

Imaš bilo kakvo pitanje, dilemu na istu temu? Pitaj Leticiju na leticija@agroklub.com.

Što radi urednik Agrokluba?

Urednik portala osigurava da sadržaj bude relevantan, pravovremen i privlačan publici te da portal funkcionira efikasno.

Definira uredničku strategiju i planira teme. Koordinira novinare i fotografe. Pregledava, uređuje i objavljuje članke. Provjerava točnost informacija i održava standarde kvalitete. Optimizira sadržaj za pretraživače i prati posjećenost portala. Surađuje s PR agencijama i marketinškim timom. Nadgleda prisutnost na društvenim mrežama i angažman publike. Inicira nove projekte i serijale sadržaja. Osigurava poštivanje zakona i etičkih standarda. Upravlja budžetom za sadržaj.

Što je Agroklub?

Internetski sustav u poljoprivredi koji od 2008. godine informira poljoprivrednike u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Djeluje kroz urede u Osijeku (HR), Novom Sadu (SRB) i Sarajevu (BiH), a broji 14 stalno zaposlenih uz mrežu vanjskih suradnika, s više od 50 novinara.

Foto: Roman023Photography@Shutterstock

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: 26.05.2024.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2024.
Pregleda: 227
Šifra oglasa: 62242

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas