Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nestlé
  • 24.10.2013. 20:17

Nestlé među top pet brendova na svijetu

Nestlé se nalazi u top pet najomiljenijih brendova na svijetu, s tim da je i najviše rangirana kompanija iz segmenta proizvodnje hrane i pića

Foto: RGBStock.com
  • 225
  • 11
  • 0

Nestlé se nalazi u top pet najomiljenijih brendova na svijetu, s tim da je i najviše rangirana kompanija iz segmenta proizvodnje hrane i pića. To rangiranje svjetskih kompanija rezultat je desetogodišnjeg istraživačkog projekta. „Good Food, Good Life", moto je kojim se obvezuju osigurati potrošačima dobru hranu i napitke. U istraživanju koje je proveo APCO Insight, globalna kompanija za istraživanje javnog mnijenja, identificirano je osam različitih emocija koje uključuju ponos, razumijevanje i radoznalost, a koje su od ključnog značenja za uspješnu komunikaciju brenda.

Nestlé je u navedenom istraživanju postigao najviše rezultate u relevantnosti i razumijevanju. Jedan od razloga za iznimno visoko rangiranje kompanije Nestlé su i napori koje kompanija ulaže u razvoj internih alata za „izgradnju brenda na Nestlé način“, a koji pružaju okvire i smjernice za izgradnju snažnih brendova koji će se svidjeti potrošačima. Uz to, značajna sredstva ulažu se u digitalne i društvene medije kako bi zajedno činili zaokruženu komunikacijsku cjelinu. Tako danas Nestlé u regiji ima 20 internetskih stranica posvećenih brendovima te 28 facebook stranica koje zajedno imaju više od 1.500.000 fanova.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Nestlé Brand Marketing Hrana Piće