Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prodaja udjela
  • 10.03.2017. 15:00

Prodaju se udjeli u Agrolaguni, Maraski, Solani

Država prodaje udjele u više od 40 tvrtki i poziva kupce. Tu su Agrolaguna i Maraska, ali i Solana Pag te PPK Karlovačka mesna industrija.

Foto: Agrolaguna
  • 2.819
  • 178
  • 0

Centar za restrukturiranje i prodaju CERP poziva potencijalne kupce da do 24. ožujka iskažu interes za kupnju 8.270 dionica koje čine 14,14% udjela u porečkoj tvrtki za vinogradarstvo, maslinarstvo i stočarstvo Agrolaguna.

Riječ je o dionicama koje su u vlasništvu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje HZMO, a može se kupiti samo cijeli paket dionica. Pisma interesa potencijalni kupci trebaju dostaviti do 24, ožujka, nakon čega će se provesti procjena vrijednosti društva, temeljem koje će CERP donijeti odluku o početnoj cijeni, uvjetima i načinu prodaje te će investitore pozvati na neposrednu prodaju.

Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) objavio je natječaje i za prodaju manjinskih vlasničkih udjela države u više od 40 tvrtki, među kojima je i zadarska Maraska.

Potencijalni investitori trebaju svoj interes iskazati pismom do 16. ožujka, nakon čega će se provesti javno nadmetanje po cijeni, uvjetima i načinu koji CERP odredi.

Na taj način CERP prodaje i 0,01% PPK Karlovačke mesne industrije, 0,27% Solane Pag.

Foto: Agrolaguna


Tagovi

Prodaja udjela Maraska Agrolaguna


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."