Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Opoziv proizvoda
  • 29.05.2024. 15:00

S tržišta se povlače pečenica naresci zbog listerije

Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod te da ga vrate u najbližu prodavaonicu gdje će im biti vraćen novac, poručili su iz Konzuma.

Foto: Depositphotos/motortion (ilustracija)
  • 525
  • 46
  • 0

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Pečenica naresci, 90g, LOT 24-00807, s rokom trajanja 3.8.2024., zbog utvrđene bakterije Listeria monocytogenes.

Kako su piopćili, proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu te se ova obavijest odnosi isključivo na navedeni proizvod.

Ističu kako je proizvođač: Žito d.o.o., Đakovština 3, 31000 Osijek, Hrvatska, a u maloprodaju ga stavlja Konzum plus d.o.o., Marijana Čavića 1/a, 10000 Zagreb.

"Sigurnost naših kupaca nam je na prvom mjestu te smo proizvod uklonili iz prodaje. Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod te da ga vrate u najbližu Konzum prodavaonicu gdje će im biti vraćen novac", poručili su iz Konzuma, ispričavajući se kupcima na neugodnosti, no, kako kažu: "u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti".


Tagovi

Opoziv proizvoda Povlačenje s tržišta Pečenica naresci


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.