Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 13.10.2016. 07:30

3 u 1 stroj za obradu tijekom cijele godine!

Višenamjenski stroj (3 u 1) za duboku i plitku obradu tla Vaderstad TopDown Multitiler pokazao je svoje mogućnosti na demo polju. Prezentaciju pogledajte u videu!

  • 2.580
  • 123
  • 0

Višenamjenski stroj (3 u 1) za duboku i plitku obradu tla Vaderstad TopDown Multitiler pokazao je svoje mogućnosti na demo polju. Adam Dominković, predstavnik tvrtke PMT, ističe kako je TopDown višenamjenski stroj za duboku i plitku obradu, a vukao ga je traktor Fendt 724. To je 6-cilindrični traktor, a ujedno i najjači model serije 700. Traktor ima 240 KS.

"Multitiler Vaderstad je tri stroja u jednom. Naprijed su dva reda diskova, red pera i na kraju red zvijezda i valjak. Može raditi sve tri sekcije zajedno ili pak posebno. TopDown se zove iz razloga što on ono što je dolje diže gore, a što je gore baca dolje, te na taj način najbolje miješa biljne ostatke. Standardna dubina koju može postići s 50-milimetarskim perima je 30 cm, a ovi s 80-mm pak 26-27 cm, dok s perima za duboko podrivanje stroj može postići dubinu do 40 centimetara", kaže Dominković.

Najraznovrsniji stroj na tržištu

TopDown je najraznovrsniji stroj na tržištu, koji dozvoljava da se postignu različiti rezultati u obradi tla sa samo jednim strojem. TopDown dolazi u radnim širinama od 3-9 m, zahtijeva vučnu snagu od 150-600 KS čime zadovoljava svakog poljoprivrednika.

Stroj ima višestruku namjenu. Osim korištenja u ljetnim uvjetima, isto tako se stroj koristi za jesensku ili proljetnu pripremu. Sjetveni aparat na kraju je taj koji omogućava da se u jednom prohodu napravi sve, i obrada i ubacivanje sjemena, naglašava Dominković.

Za više informacija o prezentiranoj mehanizaciji obratite se tvrtki PMT na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Prezentacija Fendt traktor Vaderstad TopDown Multitiler


Partner