Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 04.07.2014. 09:00

Isprobaj pa kupi Horsch gruber!

Razmišljate o kupovini grubera? Uputite se u prodajno-servisni centar Jerković i zamolite za probni rad te se sami uvjerite u kvalitetu koju stroj nudi!

  • 1.602
  • 142
  • 0

Tvrtka Jerković već skoro 6 desetljeća na poljoprivrednom tržištu djeluje kao prodajno - servisni partner koji već više godina surađuje sa tvrtkama Horsch i CLAAS. Prvenstveni cilj tvrtke je zadovoljavanje kupaca te omogućavanje zastupanih strojeva po povoljnim uvjetima. Kao jedan takav stroj, predstavljaju kompaktan Horschov gruber Terrano 3FX - povoljan, a kvalitetan.

Horsch Terrano 3FX gruber

Ovaj gruber, sa 3 reda radnih organa i širokim spektrom primjene, bilo da se radi o plitkoj obradi strništa ili o intenzivnom miješanju tla, raspoloživ je sa 5 varijanti paker valjaka. Terrano 3FX postiže savršeno miješanje na svim dubinama između 5 i 30 cm, a uz najbolju kvalitetu rada, Terranom 3FX troši se čak do 20 % manje goriva.

Paker valjak RollFlex ostavlja za sobom usitnjenu, učinkovito obrađenu površinu. Stroj ima vrlo stabilnu i robusnu konstrukciju šasije (120 mm x 120 mm). Visina rama je 85 cm, radna širina stroja 3 m, a potrebna snaga traktora od 140 do 200 KS.

Ono što je iznimno specifično jest to da centar Jerković potencijalnom kupcu nudi mogućnost probnog rada pa se tako kupac može sam uvjeriti u radnu kvalitetu koju stroj nudi. Tako da, ukoliko razmišljate o kupovini grubera, pravo je vrijeme da krenete putem Koške i posjetite prodajno-servisni centar Jerković!


Tagovi

Jerković d.o.o. Horsch Terrano 3FX gruber Obrada zemljišta Gruber Probni rad stroja Koška Roll Flex


Partner