Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case
  • 04.11.2013. 21:00

Kombajn Case Axial Flow

Case Axial Flow je model kombajna snage od 220 kW do 420 kW.

  • 2.638
  • 119
  • 0

Tijekom posljednjih 30 godina Case IH optimizirao je jedan in-line dizajn rotora kako bi se osigurao najviši kapacitet, karakteristike i učinkovitost strojeva. Case IH Axial-Flow® kombajni pružaju dokazanu svestranost i isplative sustave žetve.

Izvorni Axial-Flow® kombajni napravili su prvi veliki korak u revoluciji s rotacijskim kombajnima. Oni postavljaju nove standarde u kvaliteti i gubicima žita u žetvi te postavljaju mjerila za ostatak industrije. Svaka inovacija u dizajnu, svako inženjersko poboljšanje, stavlja ove strojeve još jedan korak naprijed.

Axial-Flow® rotor, kao srce procesa, dinamično i precizno prenosi zrno kroz kombajn učinkovito i u neprekidnom toku. Mogućnost rada s velikim brojem žitarica kao što su i pšenica, raž, kukuruz, riža, uljana repica ili grah čini ga liderom u cijeloj industriji.

Axial-Flow® je dokazani žetveni sustav, osmišljen kako bi pružio poslovne prednosti. Case IH daje sposobnost iskorištavanja impresivnog izbora usjeva djelotvorno i troškovno učinkovito, a udobna kabina omogućuje rad bez stresa za dugih dana berbe i još dužih noći.

Najbolji dokaz superiornosti Case IH Axial-Flow® kombajna ogleda se u nevjerovatno niskom lomu i rasipu zrna. Radovi u svim uvjetima vlažnosti postaju pravo zadovoljstvo.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Kombajni Case Axial Flow

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda