Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bc Institut
  • 28.02.2024. 12:00

Nagrađuju vjernost: Kako do gratis sjemena ili drugih proizvoda Bc Instituta?

Darivanje traje do 1. lipnja, a nakon tog roka slijedi uručivanje poklona prema bodovima dok će samo sjeme biti isporučeno prije sjetve, napomenuo je Domagoj Milas, direktor marketinga ove tvrtke.

Foto: Bc Institut
  • 2.686
  • 195
  • 0

Od 1. siječnja ove godine Bc Institut organizira darivanje svojih kupaca i to, kako nam pojašnjava njihov direktor marketinga Domagoj Milas na vrlo jednostavan način.

"Odlučili smo nagraditi vjernost. Potrebno je poslikati račun te ga uz svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona) poslati na mail bc-club@bc-institut.hr ili na whats app broj +385 91 6042 804 i promotori Bc Instituta će vam odabrani poklon dovesti na vašu adresu", pojašnjava.

To je, kaže on, ujedno i dobra prilika za same proizvođače da porazgovaraju s njihovim promotorima kako unaprijediti svoju proizvodnju i iz nje dobiti maksimalan povratak investicije.

A što daruju?

Na poklon možete dobiti šiltericu, kišobran, jakne, hlače, majice, ručnik ili prsluk s logom ove tvrtke, ovisno o broju kupljenih vreća sa sjemenom. 

Međutim, pri kupnji 10 vreća hibrida kukuruza po jednom računu umjesto artikala iz Bc linije proizvoda poklon može biti i jedna vreća hibrida kukuruza, a možete birati između njih četiri: BC323, BC415, BC505 i BC535. Pri kupnji 15 vreća Bc soje stječete pravo na besplatnu vreću soje ili kukuruza. Za kupovinu vreća Bc suncokreta ostvarujete bodove za nagrade iz linije proizvoda.

Pokloni iz linije proizvoda ovise o kupovini broja vreća

Također, moguće je kombinirati sjeme kukuruza, soje i suncokreta. A za kupnju prvih 10 vreća kukuruza i prvih 15 vreća soje ostvarujete pravo na gratis sjeme. Za veću količinu od navedenih ostvarujete bodove koje možete koristiti za Bc liniju proizvoda.

Valja napomenuti i da je za dobivanje besplatne vreće sjemena potrebno da broj kupljenih bude prikazan na jednom računu. Dok se bodovi s više računa mogu kombinirati samo za liniju proizvoda.

"Nagrađivanje traje do 1. lipnja, a nakon tog roka slijedi uručivanje poklona prema bodovima dok će samo sjeme biti isporučeno prije sjetve", napomenuo je Milas.  

Darovi iz linije proizvoda

Detalje možete naći u letku koji se nalazi u dokumentu ispod teksta ili na njihovoj web stranici

Klub vjernosti za dodatne pogodnosti

Ideja nagrađivanja ili zahvale kupcima prisutna je već neko vrijeme, a iz ove tvrtke ju smatraju pretečom njihovog kluba vjernosti kroz koji bi korisnici imali dodatne pogodnosti i podršku.

"Ovo je pilot projekt koji pokazuje jako dobre rezultate te se kupci javljaju prema pravilima nagrađivanja", napominje Milas koji je poziciju direktora marketinga početkom godine preuzeo od Đure Lukića koji je više od četiri desetljeća obavljao tu funkciju.

"Ne smijem zaboraviti ni marketinški tim koji svojim radom, zalaganjem i odnosom prema kupcu čini ovaj posao jednostavnijim i ugodnijim", napominje naš sugovornik. Kako otkriva, u agro biznisu je već 20 godina te je obnašao niz funkcija u mnogim multinacionalnim kompanijama i na mnogim svjetskim tržištima.

 Direktor marketinga, Domagoj Milas 

"Planova ima puno no idemo korak po korak i pratimo kretanja kako na tržištu Republike Hrvatske tako i van njega i prema tome slažemo strategiju", napomenuo je.

U najavi novi hibridi

Otkrio je da testiraju puno kultivara te najavio nove hibride kukuruza, suncokreta i uljane repice, kao i sorte soje te ozimih i jarih strnih žitarica. "Također u ponudi imamo i razno krmno bilje te različite mješavine za međuusjeve", dodaje rekavši da je teško prognozirati očekivanja od proizvodne godine zbog klimatskih promjena.

"Međutim mi u Bc Institutu činimo sve da smanjimo rizike i osiguramo dovoljne količine kvalitetnog sjemena za naše proizvođače", poručio je.

Hibridi s full opremom - Bc Institut predstavio svoje adute!

Izdvojio je i razvoj Bc kooperacije te otkupa kvalitetnog kukuruza BC572 kojeg bonificiraju dodatno s 20 eur/t. Također, ove godine će tvrtka predstaviti program Američke biotehnološke kompanije Indigo za koju su ekskluzivni zastupnici za područje Hrvatske.

"Po prirodi sam optimist i nadam se uspješnoj godini kako za same proizvođače tako i za Bc Institut", zaključio je Milas.


Dokumenti


Tagovi

Bc Institut Darivanje Pokloni Kupnja sjemena Proljetna sjetva Domagoj Milas


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja