Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-Nova
  • 08.08.2023. 10:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Pripreme za CroAgro već su u tijeku, evo što će izložiti Poljo-nova

Kao i svaki put do sada pripremit ćemo i prezentirati veliki dio naše ponude, stvoriti dobru i ugodnu atmosferu te uz sajam lagano privesti kraju poslovnu godinu, a za novu pripremiti dobre temelje, ističe voditelj marketinga Poljo-nove Danijel Merkaš.

Foto: Marinko Petković
  • 5.182
  • 320
  • 0

Ovogodišnji Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAgro održava se krajem godine odnosno od 30. studenog do 3. prosinca, no pripreme izlagača počinju puno ranije. 

Tako i tvrtka Poljo-nova d.o.o. već zna s čim će se predstaviti posjetiteljima sajma na Zagrebačkom velesajmu. 

"Ove godine izlažemo modele iz najprodavanije kategorije traktora Deutz-Fahr od 120 do 140 KS. To su modeli iz serije 5 odnosno 5115 i 5125 i serije 6 odnosno 6135 RvShift", otkriva nam voditelj marketinga Danijel Merkaš pojašnjavajući da su modeli iz serije 6 opremljeni najnovijim RvShift mjenjačem koji je na zadnjem sajmu mehanizacije EIMA u Bologni 2022. odnio nagradu u tehnološkim inovacijama.

Kako smo čuli, imaju već nekoliko modela koji su u intenzivnom radu s ovim tipom mjenjača otkad je izašao na tržište te su povratne informacije od korisnika pozitivne i oduševljavajuće.

Deutz-Fahr, Kuhn i Pronar 

Uz navedeno, također će izložiti traktore iz kompakt serije 5D, voćarsko-vinogradarske te u modelima Agrotron s više od 170 KS, serija 6 i serija 7.

"Pokušat ćemo izložiti što je više moguće različitih modela Deutz-Fahr traktora kako bi pokrili interese što većeg dijela posjetitelja, ali i ukazali na širinu ponude kojom možemo pokriti sve potrebe za mehanizacijom u poljoprivredi", napominje Merkaš. 

Izložit će i priključne strojeve 

Dakako, bit će tu i priključni strojevi KUHN kao jedan od vodećih brandova na globalnoj sceni za potrebe srednjih i velikih farmi čija je kvaliteta neupitna, a svojim korisnicima pružaju dugotrajnost i sigurnost u radu uz precizna tehnološka rješenja (plugovi, rotodrljače, sijačice, rotokose, balirke i sl.).

Također, prikolice Pronar neizbježan su dio njihove ponude i pouzdan parter u transportu poljoprivrednih dobara i građevinskog tereta.

"Potrudit ćemo se kao i svaki put do sada pripremiti i prezentirati veliki dio naše ponude, stvoriti dobru i ugodnu atmosferu te uz sajam lagano privesti kraju poslovnu godinu, a za novu pripremiti dobre temelje", ističe voditelj marketinga tvrtke Poljo-nova nastale na 50-godišnjoj tradiciji Poljoopskrbe Zagreb, dugogodišnjeg nezaobilaznog partnera poljoprivrednika.

Naglašava da su sada već više od 20 godina zastupnik marke traktora i kombajna Deutz-Fahr i priključnih strojeva KUHN te da se mogu pohvaliti kako su jedini u Hrvatskoj s najdužim zastupstvom istih brandova koje nisu mijenjali. 

"CroAgro je potpuni zaokret u tradicionalnom načinu izlaganju na sajmovima u Hrvatskoj", hvali sajam dodajući da je, osim termina održavanja koji je u dijelu godine kada su već gotovo svi poljoprivredni radovi završili, idealan grijani i dobro osvijetljen zatvoreni prostor u kojem svi detalji izložene mehanizacije dolaze do izražaja.

CroAgro ima potencijal postati vodećim sajmom u RH i regiji

"Neometani vanjskim vremenskim utjecajima posjetitelji i izlagači mogu se maksimalno posvetiti, istaknuti i detaljno proučiti sve performanse i željene informacije o strojevima i priključcima za buduće planiranje poslovnih odluka i investicija u poljoprivredi", kaže Merkaš, koji drži da se radi o profesionalnom poljoprivrednom sajmu te ga vide kao potpuno osvježenje u "sajmovanju" u Hrvatskoj.

Zastupnici za Deutz-Fahr su više od 20 godina (Foto: Poljo-nova)

Najsličniji je, dodaje, održavanju najvećih sajmova u Europi što mu daje dodatan vjetar u leđa i potencijal postati vodećim u Hrvatskoj i regiji. "I to kažemo bez imalo ustručavanja", navodi naš sugovornik. 

Napominje da se poljoprivreda u Hrvatskoj razvija i sve veći su zahtjevi za sofisticiranim i skupim strojevima prema kojima se treba odnositi s velikim poštovanjem i odvažnošću jer vlasnicima ne predstavljaju samo radni stroj nego su dio imidža i stvaraju jake emotivne veze.

"CroAgro ističe tu puninu vrijednosti strojeva i maksimalno dolaze do izražaja te nijedan detalj ne ostane sakriven. Upravo zbog tih činjenica je sajam kojeg poljoprivreda u Hrvatskoj zaslužuje", kaže Merkaš.

Osim toga, s obzirom na to da se termin podudara s Adventom u Zagrebu svim partnerima iz udaljenih dijelova Hrvatske savjetuje ga kao priliku za cjelodnevni izlet glavnom gradu. 

Korektan i iskren odnos s dobavljačima i kupcima

Poljo-nova, podsjetimo, je tvrtka specijalizirana za prodaju i servis poljooprivrednih traktora, kombajna, traktorskih prikolica, cisterni za prijevoz gnojevke, poljoprivrednih strojeva i opreme za obradu tla, sjetvu i silažu te prodaju rezervnih dijelova brojnih svjetskih proizvođača poput Deutz-Fahr, Kuhn, Pronar, Stoll, Emmarol, Castrix, Garant Kotte.

Tvrtka posluje na tri lokacije 

Posluje na tri lokacije Sesvete, Đakovo i Bizovac s trenutno 35 zaposlenika koji su u kontinuiranoj obuci i edukaciji o novim tehnologijama u poljoprivredi od strane dobavljača. 

"Što se tiče održivosti na tržištu, to možemo zahvaliti prije svega korektnom i iskrenom odnosu s dobavljačima i kupcima, koji su kroz naš odnos prema njima prepoznali odgovornog partnera", zaključuje Merkaš. 


Fotoprilog


Tagovi

Poljo-nova Danijel Merkaš Sajam CroAgro Deutz-Fahr Kuhn Pronar 6135 RvShift Pripreme za sajam


Autor

Marinko Petković

Više [+]

Dugogodišnji novinar s diplomom Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu koji prati poljoprivredu i prehrambenu industriju. Danas na iste teme izvještava za brojne domaće medije. Predsjednik Zbora agrarnih novinara pri HND-u.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poljskim putem do unedogled