Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 10.09.2023. 06:50
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Svi žele fotku s njim, gusjeničar 8RX najveća je atrakcija Bjelovarskog sajma - evo i zašto

Na štandu tvrtke Novocommerce International prilično je prometno, a zanimanje fokusirano na moćan stroj. Doznali smo njegove karakteristike

Foto: Željka Rački-Kristić
  • 10.298
  • 749
  • 1

"Da, atrakcija je, najveći na Sajmu u tom rangu traktora", potvrđuje nam i Darko Sudar produkt specijalist za John Deere traktore tvrtke Novocommerce International otkrivajući detalje o moćnom stroju ispred kojeg se ovih dana izmjenjuju brojni znatiželjnici jer svi žele imati fotografiju s njim. 

Riječ je o gusjeničaru 8RX s 410 konjskih snaga, težine 20 tona. "To mu je nominalna snaga. Ima mjenjač e23 i ovaj model je opremljen s ultimate opremom. Ima i LED rasvjetu u sebi, veliki ekran te kompletnu navigaciju", pojašnjava. 

Kako napominje, prednost gusjeničara kao traktora je ta da smanjuje zbijenost tla u odnosu na one s klasičnim kotačima. Ujedno, može raditi u vlažnim uvjetima odnosno kada je kišna godina. Ne smeta mu ništa, može se s njim u polje. 

"Konkretno ovaj model košta 479 tisuća eura bez PDV-a", otkriva jednako tako moćnu cijenu navodeći da ima i K 80 poteznicu, deluxe stražnje stabilizatore te postiže brzinu od 40 km/h.

"Za plugove od 9 brazdi je idealno rješenje", dodaje Sudar.  

Predstavljamo John Deere 8RX 410: Snažni gorostas nježan prema tlu

Doznajemo i da su prodali već nekoliko modela takvih traktora, a riječ je o kupcima koji obrađuju više od 500, 600 hektara ili velikim kombinatima. 

Zašto privlači toliku pažnju, možete provjeriti još danas na 30. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu čija su vrata otvorena od 9 do 18 sati. U međuvremenu, zavirite u našu galeriju.


Fotoprilog


Tagovi

8RX Gusjeničar John Deere Traktor gusjeničar Darko Sudar Bjelovarski sajam Atrakcija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje