Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farmer
  • 06.04.2014. 18:00

Traktor Farmer TE

Farmer TE je model traktora snage od 56 kW do 63 kW.

  • 3.735
  • 136
  • 0

TE serija Farmer traktora sadržava komponente dobro poznatog talijanskog proizvođača Carraro. Traktori su opremljeni snažnim 4-cilindarski motorom John Deere, s rasponom snage do 86 KS. To su turbo dizelski motori sa certifikatom TierIIIA, normom za emisiju plinova. Zbog izuzetne tehničke kvalitete izrade komponenti, motori su tihi tijekom rada te dokazano dugotrajni i izdržljivi - jamstvo rada do 1500 strojnih sati.

Mjenjač je mehanički i sinkroniziran, ima 12 brzina za naprijed, kao i za vožnju unatrag. Kao dodatna oprema, u ponudi je mjenjač s 24 stupnjeva prijenosa (s pola brzine). Proizvođač prijenosnika koristi nakrivljene zupčanike tako da cijeli mehanizam radi tiho i brzo.

Moderna kabina je usklađena sa sigurnosnim standardima i dobro ostakljena te omogućuje vozaču savršenu vidljivost u različitim radnim uvjetima. Upravljačke ploče, poluge i kontroleri su dobro postavljeni i jednostavni za pristup. Klimatizacijski uređaj dolazi kao dodatna oprema na zahtjev.

U seriji su dva modela:

  • Farmer F - 7258 TE - snaga motora 76 KS
  • Farmer F - 9258 TE - snaga motora 86 KS


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Farmer

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Otpor počinje ovdje - poručuju stotine španjolskih i francuskih poljoprivrednika

Španjolski i francuski poljoprivrednici blokirali su u ponedjeljak ceste duž granice obje države uoči izbora za Europski parlament prosvjedujući protiv, kako kažu, nepošt...

Više [+]