Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Goldoni
  • 07.06.2012. 21:00

Traktor Goldoni Maxter

Goldoni Maxter je model traktora snage od 35 kW do 35 kW.

  • 4.217
  • 137
  • 0

Ime Goldoni usko je povezano sa zemljom i obradom vinove loze, koja se tradicionalno uzgaja u predjelima oko Modene (Italija). U tim je krajevima davne 1926. godine, u maloj radionici nastalo obiteljsko poduzeće koje je još danas simbol duboke vjere i pripadnosti poljoprivredi i prirodi. Strast prema radu i duboko poznavanje područja poljoprivrede, u kombinaciji sa istraživanjima i tehnologijom, dovelo je poduzeće kroz sve te godine do danas među vodeće proizvođače specijalizirane poljoprivredne mehanizacije i profesionalnih strojeva za vinogradarstvo i voćarstvo.

Goldoni Maxter serija je upravo na samom vrhu svoje kategorije kada je u pitanju kompaktna veličina i kada je bitna težina. Uski 1370 mm među-osovinski razmak i 1680 kg težine čine Maxter kompaktnim strojem, ali s pravom težinom koja jamči stabilnost i snagu. To je idealan stroj za rad među najužim redovima usjeva dok pruža najveću udobnost za operatera. Goldoni Maxter serija traktora sa četiri kotača jednake veličine osigurava odlično prianjanje kotača u svakoj situaciji, na teškom tlu, padinama i neravnom tlu, zahvaljujući prednjoj osovini, koja se može zakrenuti za 15 stupnjeva: traktor ostaje čvrsto na tlu čak i u najkritičnijim uvjetima, pružajući neočekivanu moć vožnje za tako mali stroj.

Maxter 60 RS i Maxter 60 SN

Međuosovinskim razmakom 1370 mm i težinom 1.680 kg, Maxter se uvrštava u sam vrh ponude kompaktnih traktora. Unatoč malim dimenzijama traktora, prostor namijenjen vozaču je udoban i ergonomski dizajniran.

Serija Maxter postoji u krutoj verziji šasije (Maxter 60 RS) ili u pregibnoj verziji šasije (Maxter 60 SN). Pregibna verzija ima polumjer okretanja samo 2,38m i ima najmanju širinu 1055 mm, što omogućuje izvanrednu okretnost i preciznost pri radu. Zahvaljujući upinjanju prednje osovine, koja se njiše za 15°, traktor se izuzetno dobro prilagođava terenu i neravninama te jamči dobar kontakt s podlogom i prenos snage s kotača na tlo i u najkritičnijim uvjetima.

Za pogon traktora se brine odličan tro-cilindarski dizel motor VM sa 48 KS. Kruta verzija RS ima sinkroniziran mjenjač sa 16 stupnjeva prijenosa naprijed i preko izverzora 16 stupnjeva unazad i koji omogućuje izbor radnih brzina od 0,5 do 29,3 km/h, dok pregibna verzija SN ima sinkroniziran mjenjač s 12 stupnjeva prijenosa naprijed i 4 stupnja unazad, koji omogućuje izbor radnih brzina od 1,2 do 29,3 km/h. Kočioni sustav s više diskova u uljnoj kupki na zadnjoj osovini učinkovit je i u najzahtjevnijim uvjetima rada.

Hidraulički sustav sastavljen je od crpke sa protokom 38 l/min i dva para zadnjih hidrauličkih distributera sa dvojnim efektom i brzim preklapanjem push-pull. Podizna sila zadnjeg hidrauličkog dizala je 1500 kg. Zadnji kardan ima 540/750 okr/min i sinhroniziran je s mjenjačem.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Goldoni Maxter