Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hurlimann
  • 10.09.2012. 21:00

Traktor Hurlimann Prince

Hurlimann Prince je model traktora snage od 29 kW do 37 kW.

  • 3.008
  • 138
  • 0

PRINCE traktori su pokretni, kompaktni, odlični za rad u plastenicima i uzgajalištima te vanjsko održavanje i, zahvaljujući njegovoj opsežnoj opremi, mogu raditi i na otvorenim terenima. Mitsubishi Euro II motor s vodenim hlađenjem je dizajniran tako da se postiže maksimalna učinkovitost traktora, omogućavajući visoki stupanj izvođenja radnji sa smanjenom emisijom ispušnih plinova i štednjom goriva.

Okretnost i lagano manevriranje povećano je ugradnjom sinkroniziranog povratnog mjenjača kao standardne opreme na svim traktorima zajedno s prednjom osovinom sa zaokretanim kutom od 57°. Diskovi kočnica potopljeni u ulju osiguravaju veliku učinkovitost i sigurnost kočenja. Sposobnost izvođenja raznih vrsta radova osigurana je sveobuhvatnim obilježjima izlaznog vratila (stražnje, centralno i prednje) te udobnost koju nudi prostranost mjesta rada operatera te ergonomski postavljene kontrole.

Stabilan, s odličnim vučnim karakteristikama i na brežuljkastima terenima, traktori Prince su odgovor za sve farmere koji trebaju kombinaciju malog i svestranog traktora. Od sada je moguće i naručiti originalnu heremetički zatvorenu kabinu prema želji s klima uređajem ili bez. Kabina je dodatna oprema, prema zahtjevu.


Tagovi

Mehanizacija Traktori Hurlimann Prince

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Žetva u punom jeku 😎🤞