Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 29.10.2014. 21:00

Traktor John Deere 6M

John Deere 6M je model traktora snage od 82 kW do 146 kW.

  • 2.494
  • 126
  • 0

Otkada su predstavljeni 2012. godine, John Deere traktori serije 6M stekli su zavidnu reputaciju kao svestrani strojevi. Kako bismo taj uspjeh doveli korak dalje, seriju 6M poboljšavamo s više opcija, s još većom specifičnom snagom i usklađenošću sa zahtjevima Stage IV. Svemu ovome dodajte još kvalitetu, snagu i pouzdanost koje stoje iza imena John Deere i dobit ćete traktor koji vam pruža sve univerzalne mogućnosti koje su vam potrebne.

Bilo da ste ratar ili stočar, specijalizirani proizvođač ili dobavljač, traktor 6M brzo će se pokazati korisnim za vaše radove. To je zbog toga što su ga kreirali i sastavili ljudi s dubokim razumijevanjem izazova i prilika s kojima se svakodnevno suočavate pri svome poslu. Na primjer, u stočarstvu, jednostavni 6M traktor ne zahtijeva puno rutinskog održavanja, što vam ostavlja više vremena da se posvetite životinjama.

Zbog novih poboljšanja serija 6M također je privlačna alternativa nekim kompleksnijim i skupljim konkurentima.

Prikladan na svakom polju, imanju, voćnjaku, seoskoj ulici...

Naši novi traktori serije 6M kreirani su i konstruirani tako da briljiraju gdje god se počnu upotrebljavati. Podjednako su prikladni u polju za provođenje lakih i teških radova obrade tla, brige o usjevima i travnjacima s PV-om, za posebnu poljoprivredu ili utovar na vašem imanju. Da ne spominjemo lako obavljanje transportnih radova.

Zahvaljujući novim poboljšanjima serija 6M još je snažnija, svestranija i laka za upravljanje i održavanje, zbog čega je također privlačnija dobavljačima.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori John Deere