Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 04.02.2014. 22:00

Traktor New Holland TK4000

New Holland TK4000 je model traktora snage od 48 kW do 74 kW.

  • 3.049
  • 153
  • 0

LEGENDARNI TRAKTOR U NOVOM RUHU!

Traktori serije TK4000 stvoreni su za rad na nagibima, rad na klizavim tlima a od sada i za rad u bilo kojim vremenskim uvjetima. TK4000 obavljaju poslove gdje standardni traktor s kotačima zbog nepristupačnog terena i vremenskih uvjeta koji utječu na stanje tla ne mogu obaviti svoj posao. Novi traktori s gusjenicama nude više udobnosti i opreme koje cjelodnevni rad čine ugodnijim. S novom komfornom kabinom znači da možete raditi u tišem, klimatiziranom ili grijanom radnom mjestu dok prolazite između redova.

75-GODIŠNJA TRADICIJA!

Kroz 75 godina proizvodnje traktora s gusjenicama skupljena su brojna iskustva koja ugrađena u novu seriju traktora TK4000. Kroz dugu povijest dokazali su i svoju svestranost prilikom korištenja od strane farmera i brojnih izvođača građevinskih radova u cijelom svijetu. New Holland TK4000 se razvio i postao vodeći traktor u svoj kategoriji nudeći najbolju stabilnost prilikom rada, snažne motore i jednostavnost upotrebe. TK4000 osiguravaju najveću učinkovitost, udobnost i sigurnost prilikom rada u ekstremnim uvjetima.

ZAŠTO TRAKTOR S GUSJENICAMA?

Postoji nekoliko razloga zašto je NH TK4000 u određenim situacijama bolji nego li traktor s kotačima:

  • Velika kontaktna površina gusjenica smanjuje pritisak na tlo na jednom mjestu i raspoređuje ga u površinskom sloju tla tj. ne dolazi do tolikog dubinskog sabijanja tla kao što je to slučaj s kotačima.
  • S niskim težištem i odličnim vučnim karakteristikama, te minimalnim proklizavanje.
  • Traktori s gusjenicama mogu sigurno raditi i na 20% nagibima.
  • Traktori s gusjenicma zbog svog načina upravljanja imaju bolja manevarska svojstva tj. trebaju manju površinu za okretanje na kraju reda vašeg voćnjaka ili vinograda.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland TK4000

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB