Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Same
  • 15.05.2012. 20:00

Traktor Same Diamond DCR

Same Diamond DCR je model traktora snage od 179 kW do 198 kW.

  • 2.189
  • 102
  • 0

Jedinstveni asortiman motora. Snažan, jednostavan za korištenje, prikazujući sve hvale vrijedne karakteristike SAME tehnologije dizajnirani sa profesionalnim poljoprivrednicima i konstruktorima, Diamond je velik traktor u svakom pogledu, vrhunskih performansi, nenadmašive produktivnosti i komfora u najvišim segmentima rada.

To su atributi koje proizlaze iz najnovijih 200-KS-Plus traktorske tehnologije, iz novog Deutz Common Rail motora sa 4 ventila po cilindru koji generira impresivnu krivulju snage i momenta, kao i praktičnost automatskog powershift sustava. Pogodnosti automatskog powershift mjenjača, preciznost elektroničkog napajanja u kombinaciji sa sa radarom i agilnim hidrauličkim sustavom sa tri neovisna kruga dizajnirana kako bi se postiglo ono najbolje iz svakog sklopa, čak i onih najtežih i najvećih potrošača energije. Kompaktnom strukturom sa modernim i atraktivnim linijama Diamond nudi savršen balans između veličine i praktičnosti.

Nizak, funkcionalan dizajn i nepogrešiv imidž, ovo su vodeći principi koji stoje iza novog izgleda Diamonda, okarakteriziran novim i suvremenijim konturama jednodijelne pocinčane čelične haube, i razinom udobnosti s kojim se nitko ne može mjeriti. Brigom za udobnost osobe koja upravlja, Diamond postavlja novi standard reflektiran u udobnosti „delux“ kabine i njenim ergonomski oblikovanim komandama, ali to nije sve; kvaliteta dizajna je također jasno vidljiva u inovativnoj kabini ovog vozila, i prednje-osovinskom amortizirajućem sustavu, dakle u raznim funkcijama - sve su iznimno lake za korištenje - i u pokretljivosti karakterističnoj za mnogo manje strojeve.


Tagovi

Mehanizacija Traktori Same Diamond DCR

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...