Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prikolica
  • 08.07.2013.

U potrazi ste za traktorskim prikolicama?

Stetzl - najveći program prikolica u Europi! Iznimno snažne i sigurne ove prikolice su neizostavne u svakom poljoprivrednom gospodarstvu. 10-godišnje jamstvo na kućište i hidraulični cilindar samo govori o iznimnoj kvaliteti prikolica Stetzl.

  • 1.545
  • 129
  • 0

Vršidba žitarica je u tijeku, ali još nije kasno za nabavu nove prikolice. Više od 75 godina obiteljska tradicija tvrtke Stetzl iz Austrije ubraja se među najveće renomirane proizvođače traktorskih prikolica u Europi.

U svojoj iznimno bogatoj ponudi imaju široki raspon od najmanje jednoosovinke ukupne mase 2.500 kg sve do dvoosovinske i tandem prikolice od 36.000 kg.

Stetzl ima snažan naglasak na kvalitetu

Stetzl je jedini na tržištu koji imaju 10-godišnje jamstvo na kućište i hidraulični cilindar samo govori o iznimnoj kvaliteti prikolica Stetzl.

Stetzl prikolice - Titan

Odlikuju se inovativnim sistemom kipanja kao građevinski kamioni što znači iznimno stabilnost kipanja i optimalno raspoređivanje snage dizanja. Također još neke od odličnih kvaliteta prikolica je najniža platforma na tržištu ( klirens) zatim jake stranice, serijske opruge ispod osovine, mogućnost reguliranja visine priklopa kod jednoosovinki i tandem prikolica.

Veći kut okretanja omogućuje serijska izvedba y - ruda kod dvoosovinskih prikolica.

Također u svojoj ponudi imaju Mulde i Titan prikolice namijenjene prijevozu sipkog, rastresitog, ali i teškog materijala. Cjelovita glatka unutrašnjost sanduka izrađena iz jednog dijela 1500 mm visokim čeličnim stranicama. Novi model trostranog Mulden kipera izrađen je iz hladno prešanog C profila sa asimetrično pričvršćenim i varenim V profilima za dodatno pojačanje unutrašnjosti od 3 mm čelične pločevine koje omogućuju snažnu robustnost kipera.

Komunalna prikolica - Stetzl

Osim poljoprivrednih prikolica tvrtka Stetzl isporučuje i prikolice za potrebe komunalnih djelatnosti kao i specijalne prikolice izrađene po individualnoj potrebi svakog kupca.

Kvalitetan i vrlo moderan način bojanja svih prikolica: prikolice se grundiraju, a zatim plastificiraju s dva sloja boje što rezultira dugovječnosti priključka.

Pogledajte Stetzl prikolice - traktorske prikolice

U prilogu članka nalazi se PDF brošura Stetzl kataloga traktorskih prikolica

Trisa d.o.o.


Dokumenti


Tagovi

Sjetva Prikolice Stetzl Jednoosovinske prikolice Tandem Dvoosovinske prikolice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ljepota i moć prirode.