Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Scraping
  • 24.01.2016. 10:25

Nastavak dodjele potpora za scraping!

Nakon uspješno odrađenog natječaja za dodjelu potpore za trajnu obustavu ribolovnih aktivnosti iz EFR za razdoblje 2007. - 2013., Uprava ribarstva nastavila je s dodjelom potpore iz EFPR za razdoblje 2014. - 2020.

  • 681
  • 62
  • 0

Nakon što je uspješno odrađen natječaj za dodjelu potpore za trajnu obustavu ribolovnih aktivnosti iz Europskog fonda za ribarstvo (EFR) za programsko razdoblje 2007. - 2013., Uprava ribarstva nastavila je s dodjelom te potpore i iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR) za programsko razdoblje 2014. - 2020.

U Narodnim novinama 137/2015 objavljeni su Pravilnik i Natječaj za provođenje ove mjere, a više o svemu može se pročitati na stranicama Ministarstva poljoprivrede, Uprave ribarstva. Pravilnik i Natječaj možete pronaći na ovoj, a dopunu pravilnika na ovoj poveznici.

Sredstva javne potpore za provedbu mjere na temelju ovog Pravilnika i Natječaja iznose 13 milijuna eura u protuvrijednosti u kunama, od čega je polovica iz proračuna Europske unije, a natječaj traje do 1. veljače.

Udio javne potpore za trajnu obustavu uništavanjem plovila iznosi 100%, u skladu s člankom 95. stavkom 2. točke e) Uredbe (EU) br. 508/2014.


Tagovi

Scraping EFPR EFR Europski fond Uništavanje plovila


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...