Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mlado vino
  • 16.01.2014. 09:00

22. Izložba mladih vina - Ludbreg

Tko će ove godine ponijeti titulu najboljeg vinara mladih vina, saznajte na 22. Izložbi mladih vina u Ludbregu

Foto: maestro
  • 754
  • 65
  • 0

U organizaciji Udruge vinogradara Trsek, u hotelu Crnković u Ludbregu, 24. i 25. siječnja, će se održati 22. Izložba mladih vina.

Iz godine u godinu događaj bilježi sve veći interes podrumara i vinogradara, što potvrđuje povećanje broja sudionika i zaprimljenih uzoraka vina, ne samo ludbreškog, nego i susjednih vinogorja.

Na prošlogodišnjoj izložbi dodijeljeno je 25. zlatnih medalja i to za sljedeće sorte vina - cabarnet sauvignon, zeleni silvanac, rajnski rizling, miješano bijelo, graševinu, laški rizling, sauvignon, pinot sivi, voćno vino, traminac te chardonnay. Najviše zlatnih medalja, njih čak 5, otišlo je u kategoriju rajnskog rizlinga, dok je najveći broj bodova, od svih vina, dobio traminac gdina. Sonenšajna Zlatka iz Koprivnice.

Prošlogodišnje ocjenjivanje uključivalo je 423 uzorka, a organizatori očekuju da će taj broj ove godine biti daleko veći. Sve dodatne informacije možete saznati na mob. 098/612 154, gdin. Branko Kežman.

Foto: maestro2300.com


Tagovi

Ludbreg Izložba mladih vina Vinarstvo Trsek Traminac Zlatko Sonenšajn Branko Kežman Graševina Rizling Pinot

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Žetva prije žetve, led potukao usjeve, voćnjake, vinograde, povrtnjake

Užasno nevrijeme s tučom poharalo je dijelove Hrvatske, ponajviše njezin istok gdje su i ove godine stradale poljoprivredne kulture. Ogromna količina oborina uz led velič...

Više [+]