Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 11.06.2014. 09:00

Agritex Indija 2014.

Poljoprivrednicima će na međunarodnom poljoprivrednom sajmu Agritex u Indiji, biti predstavljene nove tehnologije i mogućnosti razvoja

Foto: agritex.co.in
  • 117
  • 7
  • 0

U Indiji će se od 07. do 09. srpnja 2014. godine održati međunarodni poljoprivredni sajam, Agritex. Cilj sajma je okupiti cjelokupnu poljoprivrednu zajednicu, od uzgajivača do brojnih poljoprivrednih stručnjaka i pružatelja usluga.

Poljoprivrednici će moći doznati kako povećati produktivnost i pojednostaviti uzgoj dok će pružatelji usluga imati priliku pokazati partnerima svoje usluge, nove tehnologije i sl. Ovogodišnji program obuhvatit će i konferencije te brojna izlaganja koje će poslužiti kao izvrsna platforma za razmjenu iskustava u cilju poboljšanja proizvodnje hrane.

Na jednoj od njih, cijenjeni poljoprivredni stručnjaci i inžinjeri govorit će o najnovijim tehnologijama i proizvodima koji doprinose maksimalnom iskorištenju oskudnih izvora vode te obradivog zemljišta kako bi se proizveli zdravi proizvodi. Stručnjaci i znanstvenici iz Izraela također će imati priliku podijeliti svoje viđenje o raspoloživim tehnologijama i najnovijim informacijama na ovom području. Na prošlogodišnjem Agritex-u predstavilo se 125 izlagača, prezentirane su najnovije inovacije i poljoprivredne mehanizacije, a čak 84 posto izlagača sajam je ocijenilo izvrsnim.

Više informacija možete saznati na: www.agritex.co.in

Foto: agritex.co.in


Tagovi

Međunarodni poljoprivredni sajam Indija Agritex Poljoprivredna zajednica Proizvodnja hrane Produktivnost Uzgoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje