Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 03.02.2015. 09:00

BeoWine - Svjetski vinari na jednom mjestu

Najbolji domaći, regionalni i svjetski vinari predstavit će bogatu ponudu vina na poznatoj vinskoj manifestaciji - BeoWine 2015.

  • 185
  • 8
  • 0

U organizaciji Beogradskog sajma uz suorganizaciju Udruženja Vivis te Privrednog društva Srpsko vino, u Beogradu će se od 19. do 22. veljače 2015. godine, održati još jedan, 6. međunarodni sajam vina, Beowine fair 2015.

Proizvodnja i distribucija vina jedna su od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji, a na Beogradskom se sajmu uspješno predstavlja od 2010. godine. BeoWine na jednom mjestu okuplja domaće, regionalne ali i svjetske vinare, vinske podrume, kuće vina te distributere ove božanske kapljice.

Kao sastavni dio Sajma, svake se godine održava natjecanje za najbolje domaće vino, najbolje vino Sajma, a za titulu najboljeg i ove će se godine boriti vrhunski somelieri. Nezaobilazan dio ove manifestacije je i aukcijska prodaja vina, a na štandovima izlagača svakodnevno će se organizirati brojne degustacije.

Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposjećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi. Podatak o preko 100 izlagača i više od 60.000 posjetitelja, jasan je pokazatelj kontinuirane tendencije rasta ove poznate vinske manifestacije.


Tagovi

Beogradski sajam BeoWine Proizvodnja i distribucija vina Domaće vino Aukcijska prodaja Vrhunski somelieri Božanska kapljica Udruženje Vivis Privredno društvo Srpsko vino Svjetski vinari Međunarodni sajam vina