Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Celjski sejem
  • 21.01.2024. 12:00
  • Celje, Slovenija

Bliži se 4. Agritech - Celjski sajam s najnovijom mehanizacijom za poljoprivrednike i šumare

Probne vožnje traktorima različitih proizvođača, demonstracije rada šumarskih strojeva te još mnogo toga čeka vas u Celju. Požurite po svoju ulaznicu - sada sniženu 20 posto!

Foto: Celjski sejem
  • 1.670
  • 127
  • 0

Pred vratima je četvrti stručni sajam poljoprivredne i šumske mehanizacije te poljoprivrednih repromaterijala - Agritech, koji će se održati na Celjskom sajmu u Sloveniji, od 1. do 4. veljače. 

Na prošlom je zabilježen rekordan broj posjetitelja, njih gotovo 25.000, koji su, ističu organizatori, bili oduševljeni raznolikom izložbenom ponudom i bogatim popratnim programom.

"Ove godine očekujemo 105 izlagača i čak 350 robnih marki iz šest zemalja: Slovenije, Hrvatske, Austrije, Italije, Sjedinjenih Američkih Država i Njemačke", najavljuju te dodaju kako je to jedini profesionalni sajam na ovom području u Sloveniji koji se održava u zimskom razdoblju te da će zauzeti čak šest velikih dvorana.

Probne vožnje i demonstracije

Bit će izloženi strojevi vodećih marki iz područja poljoprivredne i šumske mehanizacije, a neće nedostajati ni opsežna dodatna ponuda (sjeme, gnojiva, pesticidi, hrana za stoku, itd.), koja će dobro doći svakom poljoprivredniku ili šumaru u obavljanju svakodnevnih zadataka.

ds
Izložit će se 350 robnih marki iz šest zemalja

Probne vožnje traktorima različitih proizvođača bit će dostupne svih dana sajma, a odvijat će se na vanjskim površinama. Posjetitelji se za njih mogu prijaviti na licu mjesta, a kako napominju iz Celjskog sajma, način je to na koji potencijalni kupci mogu osobno testirati traktore i procijeniti jesu li prava investicija za njihove potrebe.

Osim toga, bit će održane i praktične demonstracije rada vrhunskih šumarskih strojeva, obavljanja raznih zadataka, uključujući utovar i piljenje trupova te još mnogo toga, što će pružiti uvid o njihovom način rada i učinkovitosti.

Povoljnije cijene ulaznica 

Inače, ovaj se događaj održava svake dvije godine, stoga ga ne propustite posjetiti! Ulaznice su trenutno dostupne po 20 posto nižoj cijeni - stoga požurite i osigurajte svoju klikom ovdje.

Parking je za sve posjetitelje besplatan, a dopušten je i ulazak sa psima na prostor sajmišta. Radno vrijeme je od 9 do 18 sati.

Sajam će se održati na adresi:


Tagovi

Celjski sejem Agritech Sajam u Celju Sajam poljoprivredne mehanizacije Šumarska mehanizacija Repromaterijal Kupnja ulaznica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Slovenija
tel: +386 3 54 33 000, fax: +386 3 54 19 164, e-mail: info@ce-sejem.si web: https://agritech.ce-sejem.si/en/