Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 30.09.2023. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Bliži se Jesenski sajam u Osijeku

Održat će se od petka 6. do nedjelje 8. listopada ove godine u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije.

Foto: Martina Pavlović
  • 3.145
  • 187
  • 0

Autohtoni proizvodi, poljoprivreda, prehrana, graditeljstvo i stanovanje najznačajniji su dio programa izlaganja i prodaje najvećeg broja izlagača Jesenskog sajma u Osijeku.

Kako najavljuju organizatori, on će se održati od 6. do 8. listopada ove godine u prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije.

Osim za prezentaciju roba i usluga, sajam će biti prilika za razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa te tematskih asocijacija i udruga.

Posjetitelje i ove godine očekuje Izložba ženskog i braniteljskog poduzetništva, a nastupom mađarskih izlagača i organiziranim susretom s hrvatskim gospodarstvenicima nastavlja se međunarodna suradnja sa susjednom Mađarskom.

Ulaz na sajam je, kao i svih prethodnih godina, slobodan, a posjetitelje očekuje i besplatan parking te besplatna autobusna linija na relaciji Gajev trg – Gospodarski centar. Radno vrijeme za posjetitelje je 10 do 19 sati.

Sajam organizira Osječki sajam d.o.o. u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, a raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Ministarstva poljoprivrede.


Tagovi

Osječki sajam Jesenski sajam Gospodarski centar OBŽ Sajmovi


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner