Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 15.01.2024. 09:00
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

Bliži se Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Izlagači, prijavite se na vrijeme, pozivaju iz Mediteranskog sajma.

Foto: FB/Mediteranski sajam
  • 940
  • 84
  • 0

Već 22. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 12. do 16. ožujka u hotel Rixos Premium Dubrovnik u neposrednoj blizini jezgre staroga grada.

ove godine održava se u organizaciji Mediteranskog sajma Dubrovnik j. d. o. o. te u suorganizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanske županije, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik i Regionalne razvojne agencije Dunea d. o. o.

Kako navodi direktor i voditelj, mr.sc. Vedran Kraljević, sajam svojim jasnim usmjerenjem prema novim proizvodima i podizanju kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda, više od 20 godina u nizu okuplja izlagače, stručnjake i entuzijaste.

Ujedno, ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i na području ekološke poljoprivrede i zelenog poduzetništva.

"Pridonosi promidžbi održivog razvoja, zdravog načina življenja te pozicioniranju Hrvatske u tom smjeru", ističe. Najavljuje da će i ove godine kao prethodnih dodijeliti nagrade za najbolji nastup, proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH.

Bit će održane konferencije, predavanja, vrhunski gastronomski događaji popraćeni kulturno-zabavnim programom. Organizatori ističu i nastup svjetski poznatog gitariste Vlatka Stefanovskog.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnice (dokument ispod teksta), koju je potrebno poslati na mail mediteranski.sajam.du@gmail.com. Također, ondje je dostupan i obrazac za rezervaciju smještaja u hotelu gdje se održava sajam kao i sve informacije o cijenama. 

Iz Sajma poručuju da su uvjeti za izlagače vrlo povoljni, a ulaz za posjetitelje je besplatan.


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam Zdravga prehrana Ljekovito bilje Zeleno poduzetništvo Izlagači Dubrovnik Vedran Kraljević


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.