Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2023.
  • 14.10.2023. 16:30
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

Bliži se Sabatina - objavljen detaljan program

Organizatori iz Zadružnog saveza Dalmacije objavili su detaljan program ovogodišnje manifestacije koja se održava već 33. puta.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.384
  • 131
  • 0

Već 33. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2023. održat će se od 9. do 12. studenog u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Organizatori iz Zadružnog saveza Dalmacije objavili su detaljan program ovogodišnje manifestacije koja je, kažu, uvijek prilika za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore.

Bogat trodnevni program 

A trodnevni program manifestacije zaista je bogat. Kreće u četvrtak, 9. studenog otvaranjem Sajma vinogradarstva i vinarstva, burze i izložbe vina. Slijedi sadnja spomen loze ispred hotela, a svečano otvorenje planirano je za 18 sati. Nakon toga slijede radionice, večera i druženje.

"Na Sajmu će brojne tvrtke predstaviti vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva, te druge proizvode i usluge vezane uz ovaj sektor, a otvoren je za sve posjetitelje tijekom Sabatine", napominju. 

Drugog dana nastavljaju se brojne radionice, edukacije i znanstveno stručni skupovi. Subota u 20 sati rezervirana je za svečano uručivanje priznanja za kvalitetu otvorenih i mladih vina.

Posljednji dan organiziran je studijski obilazak kulturno-povijesnih i vinogradarsko-vinarskih destinacija, radionica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU te svečano uručivanje priznanja za kvalitetu i izgled buteljiranih proizvoda. Također, taj će dan nakon večere biti održan Bal šampiona.

Detaljan program pronađite u dokumentu ispod teksta.

Smještaj rezervirajte na vrijeme

Organizatori podsjećaju na rezervaciju smještaja u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Kako biste osigurali smještaj na Sabatini po povoljnim cijenama, rezervaciju izvršite do 25. listopada 2023. putem ovog linka.

Također, do 20.10.2023. moguće je još prijaviti se za status izlagača na sajmu, po cijeni za kasni rok prijave. Sudjelovanje potvrdite popunjavanjem Prijave za sajam i promociju te slanjem na e-mail info@zsd.hr.


Dokumenti


Tagovi

Sabatina Program Susret Vinogradari i vinari Dodjela priznanja Radionice


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/