Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 24.09.2015. 19:40

Bučijada u Ivanić-Gradu!

Ivanićgradska Bučijada ove će se godine održati 17. i 18. listopada po 11. put, a samu okosnicu manifestacije čini veliki izložbeno-prodajni sajam bundeva s jelima od toga ukusnog ploda i brojnim eko-etno proizvodima, poput bučina ulja.

  • 149
  • 9
  • 0

Izložbom Pumpkintown akademske slikarice Ivane Ožetski u prostorijama Turističke zajednice Zagrebačke županije najavljena je ovogodišnja 11. Bučijada u Ivanić-Gradu koja će se održati 17. i 18. listopada.

"Ponosna sam na svoj grad te je izložba moj kulturni doprinos duhu Bučijade, manifestaciji koja je postala zaštitni znak Ivanić-Grada. S obzirom da mi je izazov sve što se rukama može izraditi, bilo je samo pitanje vremena i inspiracije kada će buče doći na red", rekla je autorica izložbe predstavljajući likove koji su napravljeni od suhe buče. Izložba se može pogledati do 28. rujna 2015. u prostorijama Turističke zajednice Zagrebačke županije radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

11. Bučijadu u Ivanić-Gradu najavili su zamjenik gradonačelnika Ivanić-Grada Željko Posilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ružica Rašperić i direktorica Turističke zajednice Ivanić-Grada Ankica Bešter.

Bučijada je u 10 godina napredovala od lokalne do značajne regionalne gospodarsko-turističke manifestacije s bogatim pratećim sadržajima od izložbi, koncerata, prikaza narodnih običaja, edukativnih radionica, kazališnih predstava te izložbeno-prodajnog sajma buča i proizvoda od buča.


Tagovi

Bučijada Ivanić-Grad Željko Posilović Ankica Bešter Regionalna manifestacija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U očekivanju svježeg mlijeka... #RuralFoto #životinje