Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinski festival
  • 11.08.2024. 10:30
  • Splitsko-dalmatinska, Imotski

Cvit razgovora: Jubilarno dvadeseto izdanje festivala u čast kujundžuše

S bogatom poviješću i prekrasnim krajolicima, idealna smo kulisa za ovaj jedinstveni festival gdje mediteranski duh i šarm kamenih ulica prekasnog grada kreira čaroban ambijent, poručuju organizatori.

Foto: AK grafika*
  • 97
  • 42
  • 0

Imotski se priprema za veliki događaj – jubilarni 20. Cvit razgovora, kujundžuša vinski festival. Manifestacija, koja će se održati 13. kolovoza, obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.  

Posjetitelji će imati priliku degustirati vrhunska vina, s naglaskom na autohtonu kujundžušu, a ove godine okupit će 18 vinara iz Imotske zagore.

"Očekujemo preko 4 tisuće posjetitelja. Naš festival slavi tradiciju i inovaciju u vinarstvu. Posjetitelje očekuje i bogata gastronomska ponuda. Lokalni i regionalni chefovi pripremat će specijalitete koji će se savršeno slagati s ponuđenim vinima. Od tradicionalnih jela do modernih kulinarskih street food kreacija, svatko će moći pronaći nešto za sebe“, ističu organizatori Udruga vinara i vinogradara Imotskog vinogorja. 

Osim degustacije vrhunskih proizvoda održat će se i brojna predavanja s ciljem unaprjeđenja sektora na kojima će se razmjenjivati znanja i iskustva stručnjaka te pružiti vrijedne savjete za daljnji razvoj i uspjeh u ovoj važnoj gospodarskoj grani. 

Imotski će tako na jedan dan postati vinsko središte Dalmacije, a posjetitelji će imati priliku doživjeti jedinstveno iskustvo u prekrasnom okruženju.

"S bogatom poviješću i prekrasnim krajolicima, idealna smo kulisa za ovaj jedinstveni festival gdje mediteranski duh i šarm kamenih ulica prekasnog grada kreira čaroban ambijent", poručuju organizatori. 

*Naslovna fotografija: Depositphotos/PantherMediaSeller, Ž.R. Kristić 


Tagovi

Imotski Cvit razgovora Vinski festival Vrhunska vina Imotska zagora


Autor

Nikola Kučar

Više [+]

Novinar i urednik s više od dvadeset godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, na radiju i televiziji.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pogled kroz prozor. #RuralFoto #selo