Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam zagorskih vina
  • 06.06.2014. 07:30

Danas otvorenje Bedekovčine 2014! Što očekivati?

Zamjenica ministra Snježana Španjol danas će otvoriti sajam zagorskih vina Bedekovčina 2014, u sklopu kojeg će održati predavanje o Prijedlogu hrvatskog ZPP-a te Programu ruralnog razvoja

Foto: freedigitalphotos.net
  • 71
  • 6
  • 0

Danas, 6. lipnja 2014. godine u 16:00 sati zamjenica ministra Snježana Španjol otvorit će 47. Sajam i izložbu zagorskih vina Bedekovčina 2014. Otvorenje, kao i sam sajam održat će se na Bedekovčanskim jezerima na adresi Prilaz jezerima 4 u Bedekovčini, a sve u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, HGK - Županijske komore Krapina, Udruge "Bilikum" Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije i Savjetodavne službe pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Bedekovčina 2014. mjesto je okupljanja najboljih vinogradara i vinara Krapinsko-zagorske županije, koji će javnosti prezentirati najkvalitetnija vina, a sve u cilju poticanja konkurentnost zagorskih vina na tržištu te uključivanja vinske ponude Krapinsko-zagorske županije u enogastronomsku ponudu Hrvatske.

Nakon svečanog dijela programa, zamjenica Španjol održat će predavanje na temu Prijedlog hrvatske Zajedničke poljoprivredne politike. Isto tako održat će se i predavanje o Programu ruralnog razvoja RH 2014.-2020. od strane Ministarstva.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Bedekovčina Sajam zagorskih vina ZPP Snježana Španjol Vino Program ruralnog razvoja Krapinsko-zagorska


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tradicionalnu europsku hranu ugrožavaju kukci, biljne alternative i meso iz laboratorija?

Mađarsko predsjedavanje Vijećem EU započelo je 1. srpnja i odmah se uhvatilo u koštac obrane europske kulinarske tradicije. Na inicijativu Budimpešte, danas će 27 minista...

Više [+]