Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko manifestacija
  • 22.08.2015. 16:50

Dani ljuka i ekološke proizvodnje!

Organizacijski odbor manifestacije 9. dana Dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje održao je dana 3. kolovoza, a u vezi ovogodišnje organizacije.

  • 154
  • 9
  • 0

Organizacijski odbor manifestacije 9. dana Dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje održao je dana 3. kolovoza, a u vezi ovogodišnje organizacije.

Manifestacija će se i ove godine održati zadnju nedjelju u kolovozu, 30. kolovoza, u dvorištu Doma kulture Zalan. Otvorenje same manifestacije bit će u 11,30 sati, a predavanje o ljekovitostima i nutritivnim svojstvima ljuka u 15:00 sati. Organizator manifestacije je Općina i općinske udruge: Udruga žena, Udruga umirovljenika, KUD Seljačka sloga, Puhački orkestar, Crveni križ, UHVDR-a, a suorganizator Udruga Duga Čakovec.

Besplatno izlaganje na manifestaciji

Izlaganje na manifestaciji je besplatno, a krajnji rok prijave putem prijavnice je 24.08.2015. godine u prostorijama Općine (adresa: Trg Republike 13, 40328 Donja Dubrava, tel./fax: 040 688-919), na mail Općine: opcina-donja-dubrava@ck.htnet.hr ili mob.:0989715317 Josip Sabol.

Ovim putem pozivaju se svi dosadašnji te novi potencijalni izlagači da predstave svoje proizvode, te svojim dolaskom uveličaju ovu manifestaciju. Obrazac prijave za 9. dana Dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje je privitku vijesti.


Dokumenti


Tagovi

Dani ljuka Dobravski ljuk Ekološka proizvodnja Besplatno izlaganje Manifestacija Ekološka proizvodnja Donja Dubrava


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."