Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 05.11.2015. 18:35

Dani mladog maslinovog ulja

Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji u prosincu u Vodicama.

  • 168
  • 10
  • 0

Peta međunarodna manifestacija Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji održat će se u Šibensko-kninskoj županiji 12. prosinca 2015. godine u Vodicama u hotelu Olympia.

Potrebna količina za ocjenjivanje je 1/2 litre maslinovog ulja. Ocjenjivat će se kemijski parametri (Zavod za javno zdravstvo Šibenik) i organoleptika (Udruga OLEA, Šibenik - ocjenjivači koji su završili i dobili potvrdu za stručnu osposobljenost za kušače maslinovog ulja).

Cijena po uzorku iznosi 300,00 kuna u kojoj je pored troška kemijske i organoleptičke analize, fonda nagrada i svečana večera za jednu osobu na završnoj večeri dodjele priznanja i nagrada na Manifestaciji.

Uzorak ulja i uplata se dostavljao u uljarama koje su uzorke sakupljale. Zbog ograničenog broja uzoraka (maksimalno 200), prijave su se primale do 25. studenog 2015. godine. Pravo na sudjelovanje imaju sve fizičke i pravne osobe koje su upisane u registar poljoprivrednih gospodarstva.


Tagovi

Dani mladog maslinovog ulja Vodice IBAN OLEA Uzorci ulja Kušanje ulja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...