Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Croagro
  • 14.11.2023. 16:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Dijelimo 20 ulaznica za Croagro - prijavite se!

Darivat ćemo 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice. Ispunite kratki prijavni obrazac i osvojite ih.

Foto: Marinko Petković
  • 2.564
  • 173
  • 0

Bliži se ovogodišnje izdanje sajma Croagro koje će se održati od 30. studenog do 3. prosinca na već dobro poznatoj lokaciji, Zagrebačkom velesajmu i to u odabranom dijelu godine kada miruje poljoprivredna proizvodnja.

Izlagači će se predstaviti u pet paviljona na preko 12.000 m2 sajamskog prostora. U zatvorenim, uređenim i grijanim paviljonima bit će održane prezentacije najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Posjetitelje tijekom četiri dana očekuju i izložbe proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje, skladištenje, sadne materijale, razne vrste sjemenja te materijala za zaštitu bilja. Organizirane će biti i konferencije, radionice, ali i promocija zanimanja u poljoprivredi.

Uskoro CroAgro - prijave izlagača još uvijek traju

Valja napomenuti da se u istom terminu održavaju Sajmovi hrane i zdravog življenja. Uz izložbeni dio, prate ih stručni skupovi i konferencije na aktualne teme. Organizatori procjenjuju da će sajam posjetiti preko 25 tisuća posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju.

Prijavite se i osvojite ulaznice!

Agroklub vam i ove godine u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom daruje ulaznice. Darivat ćemo 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice. Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a mi ćemo odabrati dobitnike.

Prijave traju do ponedjeljka, 27. studenog u 12 sati nakon čega ćemo ih izvući. Njih ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam trebat će im osobna iskaznica koju će pokazati na infu pultu glavnog ulaza.

Sretno svima!


Tagovi

Croagro Podjela ulaznica Zagrebački velesajam Prijavni obrazac Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522