Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 27.03.2024. 15:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Dijelimo 20 ulaznica za Proljetni bjelovarski sajam - kako do njih?

Organizatori najavljuju kako će ove godine sajam biti bogatiji nego ikada do sada. Darujemo 10 sretnih dobitnika s po dvije ulaznice. Provjerite kako do njih!

Foto: Martina Pavlović
  • 7.539
  • 479
  • 3

Jubilarni 25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ove će godine umjesto dosadašnja tri trajati četiri dana, odnosno od 11. do 14. travnja na već dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac. Agroklub će, u suradnji s organizatorom Bjelovarskim sajmom, darivati 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice. Kako do njih, saznajte na kraju članka.

"Razlog dodavanja dodatnog dana je sve veći broj upita za proširenjem vremena izložbe, ali i pregršt sadržaja koji će ove godine biti bogatiji nego ikada do sada", ističu organizatori te dodaju kako će, uz domaće, izlagači iz mnogih europskih zemalja predstaviti svoje proizvode te prikazati najnovije modele mehanizacije koje je moguće vidjeti samo na ovoj manifestaciji. Osim toga, posjetitelji će imati veći vremenski izbor kada žele posjetiti sajam. Dodatnim danom se također omogućava izbjegavanje prometnih gužvi i redova za čekanje na blagajnama te imaju priliku mirnije pronaći parkirališno mjesto.

Od ostalih noviteta, pripremili su dodatni sadržaj u području građevinskog sektora koji raste iz dana u dan, a posjetitelji će također imati priliku vidjeti i školu jahanja te ostale demonstracije. Predstavit će se neki novi izlagači, a od sadržaja svakako je važno istaknuti bogati kulturno-umjetnički program koji će biti podijeljen u nekoliko cjelina.

Sve za nadolazeću sjetvu

Kao i prošle godine, u sklopu Proljetnog sajma održat će se 6. sajam HOROP koji predstavlja sajam opreme za hortikulturu te 6. GRO-KO koji objedinjuje građevinsku te komunalnu opremu. Uz spomenute tematske cjeline tu su naravno i velika ponuda materijala za sjetvu, sadnica, cvijeća i alata, ali i velika izložba traktora i mehanizacije koja zaokružuje cjelinu.

Također će imati izložbu malih životinja koja svake godine privlači velik broj najmlađih posjetitelja. U suorganizaciji s Agronomskim fakultetom planiraju
predstaviti niz noviteta, natjecanja koji će podići kvalitetu samog sajma, ali i pružiti zanimljiv sadržaj posjetiteljima.

Ove godine mijenjaju koncept sadržaja, a on će uključivati Obiteljski dan, Dan budućih poljoprivrednika, Dan grada Bjelovara te Dan Bjelovarsko-bilogorske županije. U Danu budućih poljoprivrednika predviđeni su prikazi rada strojeva, predavanja i ostali sadržaji koji služe boljoj pripremljenosti osoba koje se žele baviti poljoprivredom.

Radno vrijeme je u četvrtak (11.4.) od 10 do 18 sati, a u petak, subotu i nedjelju (12., 13. i 14.4.) od 9 do 18 sati. Cijene ulaznica su sljedeće:

  • Jednodnevna ulaznica za odrasle (od 15 godina) iznosi 5€
  • Jednodnevna ulaznica za djecu (od 7 do 15 godina) iznosi 4€
  • Obiteljska ulaznica (do dvoje odraslih i dvoje djece) 10€
  • Ulaznica za umirovljenike i osobe s invaliditetom iznosi 4€
  • Jednodnevna ulaznica za grupne posjete (minimalno 20 osoba) iznosi 4€

Kako osvojiti ulaznicu?

Imate priliku osvojiti besplatnu ulaznicu tako da ispunite kratki prijavni obrazac ispod, a Agroklub će nasumično odabrati i darivati 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijavite se do ponedjeljka, 8. travnja do 12 sati.

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz trebat će vam osobna iskaznica koju ćete pokazati na glavnom ulazu sajma.

Sretno svima i vidimo se uskoro u Gudovcu na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

25. Proljetni bjelovarski sajam Dodjela ulaznica Cijena ulaznica Sajam u Gudovcu Sajam mehanizacije Dan budućih poljoprivrednika


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner