Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 29.08.2023. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Dijelimo 20 ulaznica za sajam u Gudovcu - prijavite se!

I ove godine u suradnji s Bjelovarskim sajmom dijelimo ulaznice. Prijava traje do 6. rujna nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Foto: Martina Pavlović
  • 7.687
  • 594
  • 0

Bliži se jubilarni, 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji će se održati od 8. do 10. rujna ove godine na već dobro poznatom sajamskom prostoru u Gudovcu.

I ove godine na 100.000 mizložbenog prostora čeka vas izložba traktora, poljoprivredne mehanizacije, ali i najboljih hrvatskih grla stoke. Naime, u sklopu sajma održava se i 30. Državna stočarska izložba.

Državna stočarska izložba i ove godine

Posjetitelji će moći kušati i kupiti razne domaće proizvode poput onih suhomesnatih, zatim sireva, meda, voća, povrća, sokova, vina i slično. Očekuje vas i velika ponuda opreme za stočarstvo, sredstava za zaštitu bilja te gnojiva.

Bit će prikazane i dvije tematske cjeline - Peti element - posvećena sezoni grijanja i obnovljivim izvorima energije te Drvni svijet bazirana na prezentaciji opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Prijavite se i osvojite ulaznice

Agroklub vam, u suradnji s Bjelovarskim sajmom i ovaj puta daruje ulaznice. Nagradit ćemo 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice. Prijave traju do srijede, 6. rujna 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Njih ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam trebat će im osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu sajma.

Sretno svima i vidimo se uskoro u Gudovcu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski sajam Gudovac Ulaznice Državna stočarska izložba


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner