Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pink Day 2014.
  • 23.02.2014. 13:00

Dobro vino i lijepe žene - dva najslađa otrova

Koketna rose vina i pjenušci te mnoštvo pripadnica ljepšeg spola i ove godine će dominirati na drugom festivalu vina Pink Day 2014., a sve će dodatno začiniti ovogodišnje Zeleno iznenađenje

  • 581
  • 114
  • 0

Nakon velikog uspjeha kojeg je festival Pink Day doživio prošle godine, udruga koja promiče kulturu stola, vino i gastronomiju, ponajviše među pripadnicama nježnijeg spola, WOW - Women on Wine, odlučila je i ove godine organizirati Festival.

2. Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca ove godine će se održati u muzeju Mimara u Zagrebu, tradicionalno i simbolično 8. ožujka, na međunarodni Dan žena. Pink Day će u muzeju Mimara okupiti najbolje proizvođače rosé vina i pjenušaca te na jednom mjestu omogućiti degustaciju vina pomno odabranih proizvođača nježnih i zavodljivih roséa.

Pink Day 2013.

Ono što ovaj ružičasti festival čini posebnim, osim što je posvećen jednoj boji vina, besplatne su radionice, edukativna predavanja te zanimljivi okrugli stolovi, koji će atraktivnim eno-gastro temama otvoriti i brojna pitanja. Ove godine festival će ponuditi i jednu novost. Bit će to "Zeleno iznenađenje". Organizatorice ovog događaja po tom pitanju još uvijek su poprilično tajanstvene te ističu kako će detalje o tome otkriti 25. veljače. Ljubiteljima rosé vina, ali i svima onima koji će to tek postati, garantiraju poseban doživljaj na festivalu uz čaroliju pink boje koja je simbol dobrog raspoloženja i pozitivne energije.

Sudionici Pink Daya 2013.

Humanitarni karakter je uvijek neizostavan dio Pink Daya. Ove godine prikupljat će se donacije za Odjel pedijatrijske gastroenterologije za KBC Sestara milosrdnica, na kojem se liječe mlade djevojke oboljele od anoreksije i bulimije. Prikupljena sredstva koristit će se za kupovinu aparata za pH-metriju.

Organizatorice su uvjerene kako će i ove godine Pink Day okupiti mnoštvo posjetitelja te zaljubljenika u rosé vina te ponovo oduševiti svojim bogatim programom, ali i tajanstvenim "Zelenim iznenađenjem", stoga im se pridružite na Dan žena na ovom uistinu zanimljivom događaju.


Tagovi

Rose Vino Vinarstvo Pink Day WoW Zagreb Mimara Festival Pjenušci


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Otpor počinje ovdje - poručuju stotine španjolskih i francuskih poljoprivrednika

Španjolski i francuski poljoprivrednici blokirali su u ponedjeljak ceste duž granice obje države uoči izbora za Europski parlament prosvjedujući protiv, kako kažu, nepošt...

Više [+]