Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 15. ZeGeVege
  • 31.08.2023. 13:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Domaći poljoprivrednici izlažu na veganskom festivalu ZeGeVege

Naši i inozemni poljoprivrednici i proizvođači itekako imaju što ponuditi kada je riječ o isključivo biljnim proizvodima. Pozornost će sigurno privući veganski sirevi i kobasice, poručuju organizatori

Foto: ZeGeVege
  • 962
  • 91
  • 0

Više od 70 izlagača sudjelovat će na ovogodišnjem, 15. ZeGeVege festivalu održivog življenja, a od čega je gotovo 20 domaćih OPG-ovaca, ali i drugih proizvođača voća, povrća, namaza, veganskih kobasica, sireva i drugih biljnih proizvoda. 

Velika potražnja za biljnim proizvodima

"Vrijedne ruke domaćih proizvođača vješto su upakirale svoje ukusne biljne proizvode i mirisnu kozmetiku, a restorani vrše završne pripreme svježih sastojke za najfinija veganska jela kojima će mamiti na Europski trg", poručuju organizatori, Prijatelji životinja. 

Što vas čeka na 15. ZeGeVege festivalu održivog življenja?

Pozivaju sve željne zabave i edukacije da se ovaj petak i subotu, 1. i 2. rujna 2023., zapute do zagrebačkog Europskog trga. Tamo će ih uz izlagače dočekati i šest restorana. "Svi oni će pokazati da naši i inozemni poljoprivrednici i proizvođači itekako imaju što ponuditi kada je riječ o isključivo biljnim proizvodima. Tisuće posjetitelja koji dolaze i iz raznih gradova dokazat će da je i potražnja za njima jednako velika u cijeloj Hrvatskoj", ističu. 

Nitko neće otići gladan

Veganski sirevi i kobasice

Posjetitelji će moći na licu mjesta degustirati vegansku hranu i upoznati se s održivim načinom života, popričati s izlagačima. 

"Pozornost će sigurno privući i veganske kobasice i sirevi, kombucha s okusom lavande, veganske mliječne čokolade, voćni jogurti i namazi od lješnjaka", naglasili su uz obećanje da sa ZeGeVege festivala nitko neće otići gladan, praznih platnenih vrećica, bez brošure s receptima ili bez novih saznanja o tome zašto veganska hrana može spasiti svijet. 

Popis izlagača potražite putem ove poveznice.

Festival je u petak otvoren od 9 do 21 sat, a u subotu od 9 do 20 sati. 


Fotoprilog


Tagovi

ZeGeVege Veganska jela Biljni proizvodi Domaći poljoprivrednici Veganske kobasice Veganski sir


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB