Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival Autentica
  • 10.05.2024. 11:45
  • Splitsko-dalmatinska, Makarska

Festival hrane i vina - razlog zašto je makarski svibanj baš za prste polizati

Odlučite li se za barem neko od događanja u sklopu raskošnog prigodnog programa, otkrit ćete zašto je makarski svibanj - baš za prste polizati, poručuju organizatori.

Foto: TZ općine Brela
  • 410
  • 24
  • 0

Festival hrane i vina, Autentica Food&Wine, od danas, 10. pa sve do 20. svibnja, održavat će se na javnim gradskim površinama i u ugostiteljskim objektima na području Makarske rivijere.

Osmišljen je kao mjesto okupljanja lokalnih proizvođača koji će domaće i strane goste upoznati s eno - gastro ponudom destinacije.

Posjetiteljima će vrata otvoriti kušaonice vina i maslinova ulja, a svaka općina i grad na rivijeri jedan dan unutar festivala priredit će na javnim gradskim trgovima feštu od hrane i vina gdje će se kuhati tradicionalna dalmatinska jela, izlagati proizvodi lokalnih OPG-ova, te će se moći degustirati i kupiti vina i maslinova ulja.

Organizatori su Turistička zajednica općine Brela, grada Makarska, općine Tučepi i općine Podgora, a partneri su TZ Splitsko – dalmatinske županije, Splitsko – dalmatinska županija, Bluesun hoteli.

Odlučite li se za barem neko od događanja u sklopu raskošnog prigodnog programa, otkrit ćete zašto je makarski svibanj - baš za prste polizat'“, poručuju organizatori.

A sam program sa svim detaljima možete pronaći na slici ispod teksta.


Tagovi

Festival Autentica Food&Wine Brela Makarska rivijera Hrana Vino Rudolf Štefan Ivan Pažanin Tea Mamut


Autorica

Suzana Jović

Više [+]

Magistra nutricionizma i znanosti o hrani. Ljubiteljica hrane i zaljubljenica u prirodu. Rado potiče svijest o važnosti pravilne i zdrave prehrane.