Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ForestFest
  • 08.06.2024. 10:30
  • Krapinsko-zagorska, Radoboj

ForestFest: U srcu Zagorja kroz tri dana predstavit će snagu šume

Cilj je, kažu organizatori, povezati sve posjetitelje s prirodom i šumom kroz edukativne, informativne i obrazovne, kulturne, opuštajuće aktivnosti terapije i meditacije u šumskom okruženju

Foto: Facebook/Snaga šume
  • 191
  • 62
  • 0

Radoboj, općina u Krapinsko-zagorskoj županiji bit će mjesto manifestacije ForestFest koja će se održati od 14. do 16. lipnja.

Bit će tu tijekom sva tri dana trajanja nekoliko šumskih kupki za odrasle, za dječji uzrast niz radionica šumske pedagogije uz programe za biologe i mlade šumare, stručno vođenih radionica po stazi orhideja, api inhalacija i joga vježbi, koncerata i mnoštvo drugih događanja, priopćili su organizatori, Općina Radoboj i Udruga Snaga šume.

Dana 15. lipnja održat će se Stručna konferencija pod nazivom Zeleni horizonti: osnaživanje zajednice kroz terapiju šumama, inovativni i održivi turizam. Svoja izlaganja imati će predavači iz Hrvatske, Njemačke i Italije.

Zadnji dan, 16. lipnja održat će se interaktivna šetnja radobojskim zavičajem, dječja lutkarska predstava, art i wine radionica, dječja igraonica uz završni koncert kod Lovačkog doma Tri soprana ONE.

Detaljan program pronađite u dokumentu ispod teksta.

Cilj je ovo manifestacije približiti i povezati sve posjetitelje s prirodom i šumom kroz edukativne, informativne i obrazovne, kulturne, opuštajuće aktivnosti terapije i meditacije u šumskom okruženju koje nam pruža gora Strahinjčica i zelena oaza Radoboja.


Dokumenti


Tagovi

ForestFest Radoboj Udruga Snaga šume Šumska kupka Općina Radoboj


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vrgorsko polje Jezero - Cvjetanje breskvi
#RuralFoto #priroda"