Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HACCP
  • 21.10.2015. 13:15

HACCP radionica za voditelje HACCP tima

Odjel za upravljanje kvalitetom HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati 29. i 30. listopada, od 10 do 16 sati, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

  • 148
  • 8
  • 0

Odjel za upravljanje kvalitetom HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati 29. i 30. listopada, od 10 do 16 sati, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu. Na radionicu se možete prijaviti online prijavnicom.

Svrha je radionice sudionike upoznati sa zakonodavnim uvjetima u području sigurnosti hrane i pojasniti obaveze subjekata u poslovanju s hranom, a u praktičnom ih dijelu upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

Program pomoći subjektima u poslovaju s hranom

HACCP radionica je besplatna, održava se u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu povezanu s odredbama Zakona o hrani, te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi tog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama pa će, prema potrebi, nakon popunjenja ovih grupa svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice. Voditelj HACCP radionice je doktorica veterine Nevenka Gašparac.

U pratećim dokumentima priložena je i prijavnica koju možete preuzeti te ispuniti i poslati na fax: 01/ 4561-614 ili na e-mail kvaliteta@hgk.hr ili ngasparac@hgk.hr. Sve informacije možete dobiti u Odjelu za upravljanje kvalitetom na broj telefona 01/ 4561-551.


Dokumenti


Tagovi

HACCP Radionica Zakonodavni uvjeti Zakon o hrani Prijavnica Program pomoći Poslovanje subjekata Prerada hrane Distribucija hrane Provedba zakona HGK


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."