Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba hrane
  • 01.01.2016. 10:45

Histria po 23. put povezuje proizvođače s kupcima

23. izložba hrane i pića, Histria 2016, održat će se od 12. do 14. veljače 2016. u Puli.

  • 308
  • 31
  • 0

23. izložba hrane i pića, Histria 2016, održat će se od 12. do 14. veljače 2016. u Puli, na lokaciji Doma hrvatskih branitelja, Leharova 1.

Histria je projekt koji je HGK, Županijska komora Pula pokrenula 1994. godine u cilju prepoznavanja kreativnosti i inovativnosti malih proizvođača (koji vrlo često imaju ograničene mogućnosti nastupa na sajmovima) odnosno predstavljanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda, prvenstveno hrane i pića na sve zahtjevnijem tržištu.

Tokom godina izložba je potvrdila kvalitetu i postala mjesto tradicionalnog okupljanja izlagača iz cijele Hrvatske, u cilju povezivanja poljoprivrednih proizvođača i prehrambene industrije sa sektorom turizma i trgovine.

Na izložbi se predstavljaju tvrtke, obrti i poljoprivredna gospodarstva koja se bave proizvodnjom i prodajom hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ambalaže, tekstila za ugostiteljstvo. Također, predstavljaju se i subjekti koji se bave turističkom djelatnošću (restorani, hoteli, agroturizmi), nosioci oznaka Eko proizvod, Hrvatska kvaliteta, Izvorno hrvatsko, Otočni proizvod, kao i ostali subjekti čiji se proizvodi uklapaju u izložbu.

Izložba Histria je prodajnog karaktera te će se na istoj direktno nuditi proizvodi tvrtki, obrta i poljoprivrednih gospodarstava.


Tagovi

Izložba hrane Histria Pula HGK Mali proizvođači


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."